До 2000 бонус минути за разговори с шестима приятели с новия b-connect (6+) от GLOBUL

Мобилният оператор предлага нови промоционални условия на клиентите си
по статията работи: Теодора Пенева
До 2000 бонус минути за разговори с шестима приятели с новия b-connect (6+) от GLOBUL
Снимка: Globul

Новият предплатен пакет b-connect (6+) предлага до 2000 бонус минути за разговори в мобилната мрежа на GLOBUL, в зависимост от презаредената сума на кредита за разговори.

Потребителите на b-connect (6+) ще разполагат с 1000 включени минути към един Extra номер от мобилната мрежа на оператора, както и с 100 включени минути към пет номера от група За приятели и 3 лв. първоначален кредит при активиране. Цената на пакета е 6 лв.

При всяко презареждане, потребителите ще получават и бонус минути към избрания от тях Extra номер и към номерата от група За приятели. Бонус минутите, както и включените в пакета минути, са валидни за срок от 31 дни. Презареждане на стойност от 6 до 9 лв. осигурява бонус от 1000 минути към предпочетения Extra номер и 150 минути към група За приятели. Презареждане в размер от 10 до 19 лв. дава на потребителите бонус от 1000 минути към избрания от тях Extra номер и 500 минути към група За приятели, а презареждане за сума от 20 лв. или повече предоставя 1000 бонус минути към съответния Extra номер и още толкова бонус минути към петте номера от група За приятели.

Клиентите на новия b-connect (6+) могат да изберат предпочетения от тях Extra номер, както и номерата в група За приятели, чрез обаждане на номер 125.

След изчерпване на бонус минутите, разговорите към избрания Extra номер и към група За приятели се таксуват на цена от 23 стотинки на минута, а разговорите към всички други мрежи в страната вече са на по-ниска цена от само 39 стотинки на минута. Цената на кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи е 22 стотинки.

Всички цени са с включен ДДС.

 реклама