До 1 март 2014 г. клиентите на EVN България могат да участват в конкурса "Енергийна ефективност у дома – моята рецепта"

Потребителите на услуги от компанията могат да спечелят една от следните награди: един ден за двама в EVN или безплатна термография на жилище
по статията работи: Данаил Казаков
До 1 март 2014 г. клиентите на EVN България могат да участват в конкурса "Енергийна ефективност у дома – моята рецепта"

EVN България напомня на своите клиенти, че по случай 15 март – Световния ден на потребителите организира през февруари 2014 г. конкурс с награди на тема "Енергийна ефективност у дома – моята рецепта". Всички потребители на услуги от дружеството в Югоизточна България могат да участват със своите идеи, като трите най-добри описания ще имат възможност да избират между две интригуващи и полезни награди:

  • Един ден в EVN: посещение за двама в централата на EVN България в Пловдив или
  • Безплатна термография на жилище: модерна услуга от EVN България за енергийно обследване на дома.

Въпросът, на който участниците трябва да отговорят, е "Какви мерки за енергийна ефективност сте приложили у дома и как оценявате техния ефект?". Разказите с личен опит и снимки могат да се изпратят:

  • по имейл до info@evn.bg
  • по пощата до адрес: EVN България, ул. "Христо Г. Данов" 37, 4000 Пловдив, за конкурса "Енергийна ефективност у дома – моята рецепта"
  • или да се оставят в EVN Офис.

В своите разкази участниците могат да споделят своите добри примери за разумно използване на енергията вкъщи, какво са променили в тяхното ежедневие и как насърчават своите близки да използват енергията отговорно.

За участие може да се попълни формуляр, който може да се свали от интернет страницата на дружеството на адрес http://www.evn.bg/1Chastni_klienti/Konkurs_Den_na_potrebitelia.aspx или да се вземе от удобен EVN Офис или да се изпрати свободен текст, като участниците не забравят да посочат име и фамилия, адрес, телефон и имейл за връзка, както и за коя от двете награди кандидатстват.

Двете награди, между които победителите ще могат да избират, са:

  1. Един ден в EVN – посещение за двама в централата на EVN в Пловдив. На 14 март 2014 г., петък, победителят и неговият придружител ще бъдат посрещнати в централата на EVN България в Пловдив. Гостите ще имат възможност да се срещнат с член на Съвета на директорите и със служители, които работят с клиенти, както и да се запознаят отблизо с дейността на дружеството по снабдяване с електро- и топлинна енергия и свързаните с това услуги. EVN България ще поеме транспортните разходи на победителите, които не живеят в Пловдив.
  2. Безплатна термография на жилище. EVN България ще заснеме със специална камера жилището на победителя и ще изготви подробен доклад с анализ на състоянието на имота. По този начин победителят ще се информира дали съществуват слаби места в неговия дом и ще получите препоръки за тяхното отстраняване. Термографията е съвременен метод за топлинна диагностика и е една от най-новите услуги на EVN България в подкрепа на мерките за повишаване на енергийна ефективност на сградите.

Тримата победители в конкурса ще се изберат от група от експерти на EVN България в областта на енергийната ефективност.

Крайният срок за участие в конкурса "Енергийна ефективност у дома – моята рецепта" е 1 март 2014 г., като за пощенските писма важи датата на клеймото. Печелившите имена ще бъдат оповестени на 7 март 2014 г. и ще бъдат публикувани на страницата на EVN България www.evn.bg. Дружеството ще се свърже лично с всеки печеливш.

Повече информация за конкурса "Енергийна ефективност у дома – моята рецепта" може да се получи на интернет страницата на EVN България на адрес: http://www.evn.bg/1Chastni_klienti/Konkurs_Den_na_potrebitelia.aspx, на националния телефон за информация 0700 1 7777, на имейл адрес: info@evn.bg или на място в удобен EVN Офис.

 реклама