Директорът на "Фреш Лоджик" сред топ мениджърите на Пловдив

Само за изминалата година от логистичната компания са инвестирали 516 хил. лв.
по статията работи: Данаил Казаков
Директорът на "Фреш Лоджик" сред топ мениджърите на Пловдив

Оперативният директор на логистична компания "Фреш Лоджик" Иван Гавазов, е сред най-добрите мениджъри в Пловдив и региона. Той бе отличен на церемонията "Данъкоплатец, инвеститор и мениджър на 2013 за Пловдив и областта", организирана от Община Пловдив и в. "Марица".

"Това е признание за успехите, които екипът на "Фреш Лоджик" постигна през последната година. В условията на икономическа стагнация ние постигнахме двойно увеличение на печалбата на дружеството ни и продължихме да инвестираме в развитието на бизнеса и сектора", каза на церемонията Иван Гавазов.

Само за изминалата година от логистичната компания са инвестирали 516 хил. лв. в нови услуги и оптимизиране на работните процеси. Компанията регистрира 9% увеличение на логистичните услуги (в сравнение с 2012 г.). Нововъведенията позволиха на компанията да оптимизира разходите си с повече от 10%.

"Фреш Лоджик" е единствената логистична компания в България, която разполага с температурен склад под митнически контрол. В него вносителите на хранителни продукти от страни извън ЕС могат да складират суровини за своето производство или търговия. Компанията е предпочитан партньор за логистичните дейности на български и чуждестранни фирми благодарение на разнообразието от услуги, които предлага. Със създаването си логистичната компания предложи и първата за България "cross-docking" услуга за транспорт на охладени и замразени продукти.

 реклама