Дипломанти от ТУ с покана за стаж и смартфон от Vivacom

Телекомът ще отличи най-добрите участници в проектите „Техническа академия”, „Да кръстосаме идеи” и Стажантска програма
по статията работи: Нели Минчева
Дипломанти от ТУ с покана за стаж и смартфон от Vivacom
Снимка: vivacom

Отличен успех и активно участие в съвместните проекти на VIVACOM с катедра "Телекомуникации" на Техническия университет (ТУ) в София ще донесат на дипломанти 2012 специални брандирани устройства HTC Wildfire S и покана за стаж в телекома.

Операторът ще отличи най-добрите участвали в някой от образователните проекти Стажантска програма, "Да кръстосаме идеи” и "Техническа академия”, които предоставят възможност на младите хора да решават реални казуси и да се обучават от опита на ключови специалисти във VIVACOM.

Силното представяне на завършващите студенти от университета им носи и покана за участие в ежегодната стажантска програма на телекома, както и възможност да продължат професионалното си развитие в компанията.

Сътрудничеството между Техническия университет и VIVACOM е дългосрочна инициатива в сферата на образованието, личностната и професионална реализация, която VIVACOM подкрепя. През 2012-та предстои деветото издание на най-мащабната програма за летен стаж в страната. През миналата година в програмата взеха участие над 100 младежи от различни университети в страната, и над 25% от тях останаха на работа след стажа.

 реклама