Десетки голфъри мерят сили в Nestle Golf Cup 2012 на 8 септември

Волейболната легенда Евгени Иванов-Пушката ще даде старт на второто издание на турнира, който ще събере български и чуждестранни любители на голфа в Пирин Голф & Кънтри Клуб
по статията работи: Петя Бързилска
Десетки голфъри мерят сили в Nestle Golf Cup 2012 на 8 септември
Снимка: Nestle

На 8 септември 2012 г. в петзвездния Пирин Голф & Кънтри Клуб ще се проведе второто издание на турнирa Nestle Golf Cup. Старт на турнира ще бъде даден в 10:00 часа от легендарния волейболист Евгени Иванов-Пушката. Nestle Golf Cup се провежда за втора поредна година в унисон с ангажимента на компанията за балансирано хранене и активен начин на живот.

Десетки български и чуждестранни любители на аристократичния спорт ще имат възможността да се насладят на удоволствието от играта. Те ще премерят сили за предизвикателните награди и ще покажат своите умения на игрището, проектирано от професионалния играч Иън Узнам.

Nestle Golf Cup ще се проведе във формат игра на 18 дупки, като голфърите ще бъдат разделени на 3 дивизии: Дивизия А ще играят Строукплей, дивизия B и C ще играят Стейбълфорд. Във всяка дивизия ще бъдат излъчени по трима победители. Наградите на победителите ще бъдат връчени на официална церемония, която ще се проведе на 8-ми септември 2012 г. в 17.00 ч. в сградата на Клуба.

 реклама