Дентални будители с международен приз "Човек на 21 век“  4

Десетото издание на програмата "Произведено в България" се проведе в резиденция Бояна
по статията работи: Теодора Пенева
Дентални будители с международен приз "Човек на 21 век“
Снимка: Ео Дент

На официална церемония в резиденция Бояна късно снощи екипът, изваял холивудската усмивка на Силвестер Столоун, д-р Венета Павлова и д-р Валентин Павлов - собственици на клиники ЕО ДЕНТ, в раздел медицина спечели престижния международен приз "Човек на 21 век", 10-то юбилейно издание на програмата "Произведено в България".

Успешната формула на тяхната 10-годишна история се крие в затворения цикъл на комплексна диагностика и лечение на най-съвременно равнище.

Лечение с лазер, имплантология, избелване, циркониеви конструкции лечение под наркоза, 3D – диагностика, ултразвукова диагностика на ставата и т. н.

Носителите на приза "Човек на 21 век" разполагат с единствения за страната мобилен, професионално оборудван зъболекарски кабинет, благодарение на който се достига до труднодостъпните райони и се оказва качествена грижа.

Екип от специалисти в лечебното заведение провеждат безплатно лечение на деца и възрастни с увреждания.

ЕО Дент е водеща дентална клиника, преобразила усмивките на много известни личности, включително на холивудската звезда Силвестър Сталоун, а в предаването на Наталия Симеонова "Предай нататък" сбъдна една мечта.

Вече повече от 10 години ЕО Дент създава красиви и здрави усмивки, вдъхновени от своите пациенти!

Денталните будители Д-р Венета и Валентин Павлови получиха покана и от Европарламента в Брюксел, където като горди носители на межданорадния приз "Човек на 21 век" ще се включат в инициативата на БНТ и БНР – "Да се обединим и заедно направим България -предпочитана туристическа дестинация".

 реклама