Деница Желязкова е новият мениджър PR и реклама на AVON за Балканите

Деница Желязкова има над 10-годишен стаж в областта на бранд мениджмънта, маркетинговите стратегии, рекламата, връзките с обществеността, планирането на кампании и събития
по статията работи: Данаил Казаков
Деница Желязкова е новият мениджър PR и реклама на AVON за Балканите

Деница Желязкова заема поста мениджър "PR и реклама" в AVON за Балканския регион. Отделът, който ще ръководи, обединява комуникациите за България, Македония, Албания, Сърбия и Черна гора.

Деница Желязкова има над 10-годишен стаж в областта на бранд мениджмънта, маркетинговите стратегии, рекламата, връзките с обществеността, планирането на кампании и събития. Присъединява се към екипа на AVON през 2007 г. като координатор "Реклама и събития", като през следващите години заема различни позиции в отдел "Маркетинг и реклама".

През 2012 и 2013 г. Деница в ролята си на мениджър "Маркетинг стратегия” планира едни от най-важните кампании на AVON по представянето на ключови продукти на марката на 9 пазара – Унгария, България, Сърбия, Черна гора, Хърватска, Босна и Херцеговина, Словения, Македония и Албания. Сред тях са проекти за лансиране на парфюми като Outspoken by Fergie, City Rush с лице Мила Йовович, Sensuelle с лице Мария Илиева, както и сериите грим Avon Color и LUXE, благодарение на които компанията се утвърждава като един от лидерите на пазара на аромати и декоративна козметика за Балканския регион.

Преди да стане част от екипа на козметичната компания, Деница Желязкова е заемала позиции в сферата на връзките с обществеността и маркетинга в различни организации. Завършила е Американския университет в България със специалности "Журналистика/Масови комуникации" и "Политически науки/Международни отношения".

За AVON

AVON, Компанията за жени, е водеща световна козметична компания с близо 11 милиарда долара годишен приход. Като един от световните лидери в директните продажби, продуктите на AVON се предлагат от над 6 милиона независими Представители в над 100 страни по света. Компанията предлага козметични, модни продукти и бижутерия, включително и добре познатите козметични серии: AVON, Anew, Skin-So-Soft, Solutions, Advance Techniques, Naturals и други. Повече за AVON и продуктите, може да научите на адрес: www.avoncompany.com, www.avon.bg, както и във Facebook групата на компанията – https://www.facebook.com/AVONbulgaria.

 реклама