Девет дни до края на супер изгодното предложение superbob

Синият телеком бранд влиза и в магазините на Lidl
по статията работи: Петър Чернев
Девет дни до края на супер изгодното предложение superbob
Снимка: М-Тел

Всички, които обичат да говорят много, имат още девет дни, в които могат да се възползват от най-изгодния тарифен план superbob.  До 20 юни всеки, който се абонира за атрактивното предложение срещу 14,90 лева на месец, ще получава 1000 безплатни минути и 500 SMS-а към всички мрежи в страната. След изчерпване на безплатните минути и кратките  съобщения цената за разговори и SMS-и ще бъде 10,8 стотинки.

bob  продължава да разширява магазинната си мрежа, за да бъде по-близо до всички свои почитатели . Синият бранд вече има  щандове и в магазини на Lidl в София в ж.к. "Връбница" и на бул. "Ботевградско шосе" , както и във Варна в ж.к. "Владислав Варненчик", както и във веригите  Kaufland, ТMarket и Технополис.  До края на юни още 4 щанда ще бъдат открити в Lidl, като месец след това се очаква техният брой да се увеличи до 13.  Към момента bob може да бъде открит в 97 магазина в цялата страна.

За удобството на потребителите от края на май месечните сметки могат да бъдат платени и през устройствата за безкасово плащане на PAYMAN (KIOSK).  Така начините за плащане към bob вече са шест – на каса в магазин, по банков път, през ПОС терминал, онлайн  чрез еPay.bg или на каса в партньорската мрежа на EasyPay.

 реклама