Двойно повече минути с новия B-Connect Cooltime от Globul

Освен включените в пакета 250 минути, потребителите ще получат и бонус от 250 минути към пет номера от групата „За приятели“
по статията работи: Георги Георгиев
Двойно повече минути с новия B-Connect Cooltime от Globul
Снимка: Globul

Клиентите, които активират новия предплатен пакет b-connect cooltime до 31.01.2014 г., ще могат да се възползват от двойно повече минути за разговори с приятели от мобилната мрежа на GLOBUL. Освен включените в пакета 250 минути, те ще получат и бонус от 250 минути към пет номера от групата "За приятели", за да се насладят на още повече време за разговори. b-connect cooltime осигурява и 3 лв. първоначален кредит при активиране, като цената на пакета е само 6 лв.

С всяко презареждане на стойност от 6 до 9 лв., потребителите на новия b-connect cooltime получават преференциална цена от 5 стотинки на минута за разговори с пет номера от група "За приятели". Ако презареждането е в размер на 10 лв. или повече, цената е само 1 стотинка на минута.

Специалните цени към номерата в група "За приятели" са валидни 31 дни от датата на презареждане, а потребителите могат да се възползват от тях срещу такса от 2,50 лв. Същият срок на валидност имат и включените в пакета минути, считано от датата на активиране.

Потребителите на b-connect cooltime могат да изберат предпочитаните от тях номера, които да добавят в група "За приятели" чрез обаждане на кратък номер 125.

След изчерпване на включените минути, след изтичане на тяхната валидност или валидността на специалната цена, разговорите към номерата от група "За приятели" се таксуват на цена от 23 стотинки на минута. Разговорите към всички мрежи в страната струват по 39 стотинки на минута. Цената на кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи е 22 стотинки на SMS.

Всички цени са с включен ДДС.

 

 реклама