Двойно повече минути и мегабайти с коледните промоции на GLOBUL

Офертата обхваща програмите GLOBUL Web&Talk, GLOBUL United и GLOBUL Universe с месечна такса над 13,99 лв
по статията работи: Георги Георгиев
Двойно повече минути и мегабайти с коледните промоции на GLOBUL

С коледните предложения на GLOBUL, новите клиенти на оператора ще получат двойно повече от включените минути за разговори и мегабайти за мобилен интернет на максимална скорост.

Офертата обхваща програмите GLOBUL Web&Talk, GLOBUL United и GLOBUL Universe с месечна такса над 13,99 лв. С програмите GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United потребителите ще разполагат с двойно повече минути на месец за разговори с всички национални мрежи, a тарифният план GLOBUL United двойно повече минути в мрежата на оператора и към останалите национални мрежи.

Двойно повече интернет трафик на максимална скорост ще получат както ползвателите на GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United, така и новите потребители на програмите за таблет и лаптоп GLOBUL GoWeb Unlimited с месечна такса от над 13,90 лв.

В рамките на своята Коледна промоция, GLOBUL предлага и достъпни, висококачествени смарт-устройства, на атрактивни цени. Сред тях са смартфонът Alcatel C5, с 4,5-инчов тъчскрийн и 5-мегапикселова камера, срещу еднократно заплащане от 129 лв., с абонаментна програма GLOBUL Web&Talk 20.99 или GLOBUL United 20.99, както и Samsung Galaxy SII за 219 лв. Samsung Galaxy Y може да бъде закупен за 79 лв. в брой, с договор за избрани абонаментни програми на оператора.

GLOBUL предлага и таблета Prestigio Multipad 8 Quad, който притежава 4-ядрен процесор, 8-инчов широкоъгълен мултитъч диспей, вграден 3G модем и операционна система Android Jelly Bean, за само 269 лв. в брой или за 13,90 лв. на месец, с абонаментната програма GLOBUL GoWeb Unlimited 2500.

Предложенията са валидни за всички физически лица - клиенти на оператора, при подписване на нов двугодишен договор или при преподписване на договор по програма Заедно, като промоционалните включени минути и мегабайти за интернет трафик на максимална скорост са валидни за първите шест месеца от договора.

 реклама