Два нови обекта от верига бензиностанции Дизелор

Обектите са в гр. Нови пазар и в гр. Варна
по статията работи: Момчил Лалев
Два нови обекта от верига бензиностанции Дизелор
Снимка: Dieselor

10 години на пазара на горива за българска фирма е истински повод за празнуване! По тази причина честването на юбилея не беше пропуснато от рожденика – верига бензиностанции Дизелор.

За да се отблагодари за лоялността на клиентите си, фирмата отвори два нови обекта - в гр. Нови пазар и в гр. Варна, които представят изцяло променената визия на компанията, характеризираща се с идентичност и стил. Модернизираните обекти включват магазин с голям избор от стоки, както и кафе зона, а съвсем скоро в гр. Варна ще бъде на разположение и автомивка. Макар че и досега новите обекти работеха с пълна пара, официалните откривания бяха с начало 04.09.2013 г. за Нови пазар и 12.09.2013 г. за Варна. Празникът все още продължава и на двете бензиностанции с щедри подаръци, изненади, големи отстъпки и разнообразни промоции за посетителите.

В град Варна освен дизел, бензин и пропан-бутан, посетителите вече могат да зареждат и премиум горивото ТопДизел, което е създадено специално за нуждите на дизеловите двигатели.

Бъдещите планове на компанията включват разрастване на дейността, обхващаща доставките на течни горива на едро и разширяване на обхвата на обектите на дребно.

 реклама