Два нови модела етикетни принтери Brother ще ви помогнат да въведете ред в дома и офиса

От пощенската кутия до гардероба
по статията работи: biznews.bg
Два нови модела етикетни принтери Brother ще ви помогнат да въведете ред в дома и офиса

Японската компания Brother вече предлага в България моделите етикетни принтери PT-P300BT и PT-D800W, насочени съответно към домашните и офис потребителите. Всекидневно съзнанието ни трябва да запамети стотици или дори хиляди парченца информация, които неминуемо го обременяват. Това ни изморява и влияе негативно на възможностите на краткосрочната ни памет. Информационният "потоп" не е явление, с което не можем да се справим, нужна е просто малко по-добра организация на информацията и подходящ помощник в лицето на етикетния принтер.

От пощенската кутия до гардероба
Ако се замислите в колкото голяма степен животът ни може да бъде по-лесен, ако информацията се намира точно там, където я търсим, бързо ще станете фенове на решението за надписване на всички специфични вещи и документи. Вече няма да е нужно да се чудите в коя саксия на терасата какво сте посадили, а детето с лекота ще подготвя чантата за училище, след като се сдобие с ясно различими етикети върху папките. Приложенията са безброй и зависят само от вашата фантазия – дали ще решите да сложите етикети на рафтовете в гардероба, на стелажите в сутерена, на лекарствата или на автомобилните гуми, очакващи следващия сезон, зависи само от вас.

Печатането на етикети бързо се превръща от необходимост в забавна задача, когато на своя страна имате помощник като Brother P-TOUCH CUBE (PT-P300BT). Той ще ви предложи чудеса в света на етикетите, благодарение на поддръжката на цветни ленти с различна ширина – дори такива, които можете да залепите трайно върху дрехите на децата или върху подаръци.
Употребата на устройството не може да бъде по-лесна, защото Brother P-TOUCH CUBE се свързва с вашия смартфон или таблет чрез Bluetooth. Ако имате желание истински да се развихрите творчески, то безплатното приложение P-touch Design & Print ще ви осигури всички възможности за постигане на жадувания дизайн. Етикетният принтер работи на батерии, затова не е проблем да го отнесете, където ви е необходим. Скоростта на печат е 20 мм/сек. при резолюция 180 dpi, която гарантира постигането на фини графични изображения.
Етикети на момента, дори без компютър.

Няма спор, че офисът е мястото, където много документи и предмети се нуждаят от подреждане и съответно описване. Новият етикетен принтер Brother PT-D800W е снабден с всичко необходимо за печат на етикети навсякъде и без загуба на време. Той има дръжка за пренасяне, удобна клавиатура, осветен LCD дисплей и може да работи с литиево-йонна батерия. В корпуса му е предвидено дори място за допълнителна касета с лента.

Поддържат се ленти с ширина до 36 мм, която е подходяща за папки, а вградения нож и функцията за лесно отлепване на етикетите ще ви спестят още време. Изборът от налични ленти е наистина огромен – освен различни цветови комбинации, се предлагат и изключително устойчиви ленти, които не се влияят от вода, слънце, механични въздействия и дори екстремни температури между -80 и +150 градуса по Целзий.
Забравете и за кабелната бъркотия, защото PT-D800W поддържа безжична връзка, включително със смартфони и таблети. Така с помощта на многото налични шаблони лесно ще можете да разпечатате нужните етикети и бързо да въведете ред в динамичната офис среда. 

 реклама