Данчо Данчев с награда „Мистър Икономика 2011” за принос в развитието на услугите и търговията

На Председателя на УС и изп. директор на ЗАД ВИКТОРИЯ наградата беше връчена на официална церемония на 30.11.2011 г.
по статията работи: Нели Минчева
Данчо Данчев с награда „Мистър Икономика 2011” за принос в развитието на услугите и търговията
Снимка: Булфото

Данчо Данчев спечели наградата "Мистър Икономика 2011" за цялостен принос в развитието на търговията и услугите.

На Председателя на управителния съвет и изпълнителен директор на ЗАД ВИКТОРИЯ наградата беше връчена на официалната церемония, която се проведе на 30.11.2011 г. в Националния исторически музей, град София.

Номинациите в различните пет категории и номинираните 16 мениджъри предполагаха сериозна конкуренция за вниманието и оценката на журито на конкурса "Мистър Икономика 2011” от 33-ма водещи професионалисти и експерти в своята област – икономисти, финансисти и топ мениджъри. Гарант за прозрачността на избора беше Global Audit Services.

Данчо Данчев е председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на ЗАД "ВИКТОРИЯ” от ноември 2002 г. Работи в застрахователния сектор от 1995 г., като 12 години от тях има опит във висшия мениджмънт.

Бил е в надзорния съвет на ЗК "Армеец” и на "ДЗИ Лизинг”. Заемал е длъжността изпълнителен директор на "ДЗИ Общо застраховане”. Данчо Данчев е и председател на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи.

ЗАД "ВИКТОРИЯ" е една от водещите компании на българския застрахователен пазар, с над 70 офиса в цялата страна и отчита много добри финансови резултати към 30.10.2011 г.

Като социално отговорна компания през 2011г. ЗАД "ВИКТОРИЯ" подпомага пет дома за деца без родителски грижи и спонсорира редица детски спортни мероприятия.

ЗАД "Виктория” е генерален спонсор на Българското футболно първенство.

 реклама