Данон България с отличие от световните бизнес награди  3

Stevie Awards отсъдиха бронз за проекта Danone за Men, реализиран от PR агенцията на компанията – M3 Communications Group, Inc.
по статията работи: Данаил Казаков
Данон България с отличие от световните бизнес награди

"Данон България" спечели награда за представянето на иновативната гама продукти за мъже Danone за Men. Проектът бе замислен и осъществен от PR агенцията на компанията – M3 Communications Group, Inc. Журито на Stevie Awards го класира на трето място в категория Live Events.

Stevie Awards са част от глобална бизнес програма, която отличава най-добрите компании и бизнес практики в света. Конкурсът дава шанс на представителите на бизнеса в България да се сравнят с най-добрите компании от целия свят, в над 100 категории.

Носителите на приза Stevie за 2014 г. бяха избрани от над 250 ръководители на световни компании от цял свят, които участваха в процеса на оценяване тази година.

Тазгодишните награди ще бъдат връчени на 10 октомври на бляскава гала-церемония в Vendôme Hotel, Париж, Франция.

Danone за Men бе създаден от "Данон България" през 2013 г. и определен от централата на компанията за иновативна марка в глобален мащаб. Целта на новата марка Danone за Men бе да привлече мъжете като консуматори на кисело мляко чрез продукти, специално разработени според техния вкус и изисквания.

Stevie Awards присъдиха награда за нестандартното представяне на Danone за Men, което се проведе под формата на тайна мисия за мъже и ги накара да следват правила и упътване до разкриване на истината за новия продукт, който излиза на пазара. Предизвикани да отговорят на четири лесни въпроса, свързани с киселото мляко, режима и навиците им на хранене, мъжете имаха шанс да спечелят полет с хеликоптер.

За Stevie Awards

Наградите Stevie Awards са разделени в четири програми: "Американски бизнес награди", "Международни бизнес награди", "Stevie Awards за жени в бизнеса", и "Stevie Awards за обслужване на клиенти и продажби". Отличавайки организации от всички видове и размери и хората, които стоят зад тях, наградите Stevies признават изключителните постижения на работното място в световен мащаб. Научете повече за Stevie Awards в www.stevieawards.com.

За "Данон България"

"Данон България", клон на Danone Group, е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти.

Мисията на "Данон" е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят.

 реклама