Гурме бар в Сердика Център ще изкушава ценители в месеца на любовта

През уикендите от 17:00 до 19:00 ч. ще звучи популярна, романтична и филмова музика
по статията работи: Нели Минчева
Гурме бар в Сердика Център ще изкушава ценители в месеца на любовта
Снимка: Сердика център

От 9 до 29 февруари Сердика Център кани всички влюбени в кулинарното изкуство да посетят уникалния по рода си Гурме бар, разположен на етаж -1. Там ценителите с изтънчен вкус ще се поглезят в уютна обстановка със специална селекция от висококачествени вина, фин шоколад, ароматни топли напитки и прясно изпечени сладкиши и хлебчета.

Майсторски демонстрации на лате арт и дегустации на избрани продукти също ще бъдат част от предложенията на бара.

През уикендите от 17:00 до 19:00 ч. ще звучи популярна, романтична и филмова музика, избрана от DJ Nasko. На 18 февруари от 17:00 ч. специални гости ще бъдат Маестрос Маzen Kiwan & Julia, които ще танцуват в ритъма на горещо аржентинско танго.

Сред всички многобройни и апетитни вкусотии клиентите на бара ще могат да се насладят на уникалните ръчно изработени шоколадови изделия от Venchi, които ще ги пренесат в приказния свят на шоколада и ще им разкрият неговата душа. Любителите на ароматни горещи напитки ще могат да си направят подарък със специалните любовни дози от Моменти.

Неустоимите кафе напитки от Pellini ще бъдат техен нов партньор в сближаването и сладките моменти. Различният и превъзходен вкус на занаятчийския хляб и специалитетите, приготвени по оригинални рецепти от холандската пекарна ДжоВан, ще впечатлят и най-големите познавачи на кулинарното изкуство и ще ги накарат да се влюбят завинаги. Празниците през месец февруари се свързват и с хубавото вино, затова гурме барът предлага специална селекция от висококачествени вина на Телиш. Те ще бъдат незаменим носител на любовта на всяка трапеза.

В месеца, посветен на любимите хора, Сердика център е подготвил и много други изненади. Всичко това, поднесено с много финес и любов.

За повече информация: www.serdikacenter.bg и http://facebook.com/serdikacenter.bg

Сердика Център отвори врати на 16.03.2010 г. Върху повече от 51 000 кв.м. търговска площ, разгъната на три нива, са разположени над 210 магазина, представящи престижни международни и български марки, сред които Peek & Cloppenburg, Zara, Humanic, NewYorker, Reserved, DEICHMANN, Technopolis, Piccadilly, както и детският хипермаркет "Хиполенд". Това прави търговския център един от най-големите на Балканите. Молът разполага и с ресторантска част, където се намират щандове на международни и местни вериги за хранене, няколко ресторанта и кафенета, както и добре уреден паркинг с над 1600 места.

 реклама