Готови ли сте за коледното пазаруване?

MasterCard Europe и ЦКБ ви дават идея за подарък - предплатена карта MasterCard
по статията работи: Нели Минчева
Готови ли сте за коледното пазаруване?
Снимка: MasterCard

Ако се затруднявате и се чудите какъв би бил подходящият подарък тази Коледа за Вашите роднини, приятели или колеги, или ако просто искате да избегнете суматохата в препълнените магазини, вече можете да си отдъхнете. Централна Кооперативна Банка (ЦКБ) и MasterCard Ви предлагат лесно и ефектно решение – предплатена карта - подарък.

Идеята за пускането на пазара на новата предплатена карта в навечерието на Коледа не е случайна. Ще можете да зарадвате близък човек като му подарите карта, с която да сбъдне едно свое желание и така ще избегнете притеснението дали сте намерили подходящия подарък. Затова и издаването на предплатените карти стартира под мотото "За истински усмивки”.

ЦКБ е първата банка в България, която издава тези иновативни карти. Продажбите на предплатените карти за подарък стартират от 17 декември (събота). За Ваше удобство картите ще бъдат продавани както във всички клонове на ЦКБ, така и в офисите на EasyPay, включително в големи търговски центрове и молове.

Можете да изберете как да изглежда ЦКБ MasterCard картата между 5 различни дизайна и да я вземете веднага. Заредете я със сума по Ваш избор между 20 и 2000 лв., като таксата за издаване е 9 лева.

С картата - подарък се пазарува навсякъде, където се приемат карти MasterCard – в над 32 милиона търговски обекти в цял свят и в интернет. Картата е с чип, което гарантира високо ниво на сигурност. Чрез тези карти ЦКБ и MasterCard вярват, че дори и хора, които не са използвали банкова карта преди това, ще могат да се убедят в сигурността и удобството на картовите плащания.

Габриел Гита, мениджър "Бизнес развитие” за Централна и Източна Европа, MasterCard Europe, коментира: "Предплатените карти за подарък са дискретен начин да подарите мечтания подарък на своите приятели и роднини. Радваме се, че заедно с ЦКБ можем да предложим на българските картодържатели лесен и елегантен начин да направят най-добрия подарък.”

Георги Константинов, Изпълнителен директор на ЦКБ коментира: "Чрез тези предплатени карти ще предложим нещо ново и различно – за разлика от стандартните дебитни и кредитни карти, предплатената карта се получава веднага и може да се закупи както в клоновете на банката, така и директно в някои от големите търговски обекти. Вярваме, че този продукт ще представлява интерес за много клиенти, включително и за тези, които не обичат формалностите.”

За MasterCard

MasterCard (NYSE: MA) е глобална платежна и технологична компания. Тя работи с най-бързата в света мрежа за обработване на плащания, като свързва потребителите, финансовите институции, търговците, правителствата и компаниите в над 210 държави и територии. Продуктите и решенията на MasterCard правят ежеднедните търговски дейности като пазаруването, пътуването, управлението на бизнеса и финансите по-лесни, по-сигурни и по-ефективни за всички. Научете повече на www.mastercard.com, следвайте ни в Twitter @mastercardnews или се включете в дискусията на The Heart of Commerce Blog.

 реклама