Голф шампиони получиха награди от банка Пиреос

Банката е основен спонсор на Откритото първенство на България по голф за аматьори
по статията работи: Теодора Пенева
Голф шампиони получиха награди от банка Пиреос
Снимка: Банка Пиреос

Владимир Осипов и Ксения Ишкова спечелиха Откритото първенство на България по голф за аматьори, на което Банка Пиреос България е основен спонсор. Ишкова стана победител при жените с общ резултат от 240 удара, докато Осипов се бори до финалния кръг за първото място с краен резултат от 216 удара.

Руснаците получиха наградите си на церемония в клубната сграда на Голф клуб "Правец” лично от Зам.гл. изпълнителен директор на Банка Пиреос България – г-н Емил Ангелов.

Банката е дългогодишен партньор на Българската голф асоциация. През юли тази година тя подкрепи Седмото Държавно първенство по голф за аматьори, в което се включиха 70 участника. За членовете на асоциацията финансовата институция предлага и специална кредитна карта VISA Golf, която отговаря на високите им изисквания и специфични нужди.

За Банка Пиреос България:

Банка Пиреос България, част от финансова група Пиреос, е една от най-динамично развиващите се финансови институции в България. Тя е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари и лизинг. В България Банка Пиреос оперира от 1994 г. В началото на 2005 г. Банка Пиреос закупува Евробанк АД и в момента се нарежда сред десетте най-големи банки в страната. Тя разполага с клонова мрежа от 83 клона в цялата страна и към 31.07.2012 г. притежава активи в размер на 1,60 милиарда евро.

За Финансова Група Пиреос:

Финансова група Пиреос е динамично развиваща се гръцка финансова организация със специфично ноу-хау в областите, свързани с банкиране на дребно, малки и средни предприятия, лизинг, капиталови пазари. Финансова Група Пиреос комбинира бизнес развитие и социална отговорност като подкрепя систематично и поставя специален акцент върху дейностите, свързани със социалната, културна и околна среда. Финансова Група Пиреос има силно международно присъствие, фокусирано в Югоизточна Европа и Източното Средиземноморие, но също и във финансови центрове като Лондон и Ню Йорк. В края на декември 2011г. общите й активи достигат 49.4 милиарда евро с клонова мрежа от 797 клона в Гърция, Кипър, Египет, Албания, България, Румъния, Сърбия, Украйна, Великобритания и САЩ.

 реклама