Глобалният лидер в козметиката Estée Lauder прави мощна експанзия в България

Отвори врати новият луксозен бутик на компанията в Serdika Center
по статията работи: Нели Минчева
Глобалният лидер в козметиката Estée Lauder прави мощна експанзия в България
Снимка: Bulphoto

Официално отвори врати новият луксозен бутик на Estée Lauder Companies Inc. в Serdika Center. Парти под знака на Еstee Lauder събра много VIP гости от бизнеса, арт средите и много журналисти. Истинско съзвездие от бляскави дами се стече в магазина-бижу, определен от присъстващите като най-красивия бутик в мола.

Мис България 2011 Ваня Пенева, носителките на титлата Мисис България Паолина Петракиева, Елеонора Манчева и Милена Шаркова , вицепрезидентът на Belvedere Bulgaria Цветелина Николова, дизайнерката Жана Жекова и много други се насладиха на гостоприемството на българския екип на международния козметичен гигант. Домакините демонстрираха блясък, лукс и щедрост с шампанско, хайвер и много ексклузивни подаръци.

Гостите не се поколебаха да напазаруват коледни подаръци за любимите си хора от най-висококачествените козметични марки.

Специално за събитието в София долетяха Катерина Гамиляри, маркетинг мениджър Estee Lauder European Team и Такис Маврианакис – Estee Lauder Makeup artist. Те привестваха гостите и пожелаха успех на българския екип. Маврианакис демонстрира Signature services, запазен знак на компанията. Той положи перфектен грим върху перфектен модел - Ваня Пенева - Мис България 2011. Гостите аплодираха майсторството му, което подчерта изяществото и красотата на Ваня.

Estée Lauder Companies Inc., световноизвестният лидер в областта на козметиката, грижата за кожата и парфюмерията, изразява своята убеденост в потенциала на българския пазар с осезаемо разширяване на присъствието си в България. Глобален лидер, Estee Lauder Companies Inc. предлага най-добрите продукти и услуги навсякъде по света. Компанията, създадена от Есте Лаудер през 1946 г. , добавя два нови мултибранд обекта в София към бутика Estee Lauder – Clinique – Aramis – Donna Karan - Tommy Hilfiger -Tom Ford на бул. "Витоша” 67.

На площ от 140 кв. м на партера в Mall of Sofia и на 80 кв. м на първия етаж в Serdika Center е представена най-новата концепция на дизайнерското студио в Париж. Обектите в София са най-модерните в целия свят, тъй като са изпълнени с най-новите материали и по иновативни технологии, за да бъдат символ на лукс и върховна класа. Потребителите на най-продаваните селективни марки козметика в света Estée Lauder, Clinique, Aramis, Tommy Hilfiger, Donna Karan и Tom Ford могат да открият тук не само любимите си продукти, но и да разчитат на професионални консултанти, за да направят верния избор.

Само тук през декември почитателите на луксозната грижа за кожата могат да открият изключителни подаръци и изгодни оферти, да се насладят на красивите изненади и на пословичната щедрост на любимите си марки Estée Lauder, Clinique, Donna Karan, Tom Ford и Tommy Hilfiger.

 реклама