Гласовата поща на М-Тел с нови функции

Всеки абонат на оператора може безплатно да избере различен поздрав, в зависимост от часа или деня
по статията работи: Нели Минчева
Гласовата поща на М-Тел с нови функции
Снимка: М-Тел

Всички клиенти на М-Тел, които използват услугата гласова поща, вече могат да се възползват от новите ѝ възможности.

Напълно безплатно, от менюто на гласовата поща, всеки абонат на оператора може да си избере различен поздрав, в зависимост от часа или деня, както и да зададе различни поздрави за различните телефонни номера, от които е получил обаждане.

За първи път Мобилтел дава възможност на своите клиенти да запишат поздрав на чужд език и всеки път, когато звъни номер, различен от българския да се чува записаното съобщение. Във всички останали случаи ще се включва поздравът на български.

Всички бизнес и частни абонати могат да се възползват и от услуга, която позволява всички съобщения от гласовата поща да се изпращат на личния имейл на клиента. Опцията се активира с изпращането на sms на номер 131, съдържащ имейл адреса за  получаване на съобщенията.

Друг начин на активация е чрез интернет страницата на M-Tел, в магазин,  както и чрез мобилния портал Vodafone Life!. Първоначалната такса за активация е 1.20 лева, а деактивирането на услугата, както и смяната на имейл адреса са безплатни.

Сред новите функции на гласовата поща от М-Тел е и услуга за бизнеса, предлагаща обща кутия за гласовaта поща до 10 номера, като единият от тези номера може да бъде факс. За да активират тази функция на своята гласова поща, потребителите заплащат еднократна такса от 1.20 лева.

 реклама