Гладко съвършенство от Rowenta

С новия уред Derma Perfect мечтата за фотоепилация у дома става реалност
по статията работи: Елица Елефтерова
Гладко съвършенство от Rowenta

Колко пъти ви се е случвало да не облечете страхотната си нова рокля, защото още  не е дошло време за епилация? А колко често забелязвате  зачервявания по кожата, едва когато излезете навън и това моментално разваля доброто ви настроение? След  множество изследвания в областта на дерматологията всички тези неприятни  моменти могат да бъдат избегнати.

Вече можем да се насладим на дълготрайно  гладка кожа без болка. Повече от 15 години с фотоепилация се постигат изключително високи и дълготрайни резултати. До скоро обаче този метод на епилация се свързваше с многобройни скъпо платени процедури в козметичните салони. Сега вече благодарение на новия уред от Rowenta – Derma Perfect, мечтата за дълготрайно гладка кожа може да бъде сбъдната и у дома. Вече можем да забравим за досадното чакане на свободен час при личния ни дерматолог или козметик – Derma Perfect е разработен специално за употреба в домашни условия.

Уредът е създаден с помощта на най-добрите специалисти в областта на епилацията чрез светлинни импулси, което го прави изключително ефикасен и безопасен. Според д-р Тина Алстер – основател на Вашингтонския институт за лазерна дерматологична хирургия: "Клиничните изследвания доказват, че Derma Perfect може да постигне във вкъщи същите резултати като тези в салоните”. Чрез  иновативната технология Pulse Active нежеланото окосмяване намалява бързо и интензивно. Тази изключителна технология позволява изпращането на активен поток от светлинни импулси за максимално въздействие върху косъма.

А резултатите са налице съвсем скоро и са наистина забележителни – след 6 сесии с Derma Perfect се забелязва 83% видимо намаляване на окосмяването*. Специалният интегриран детектор за цвета на кожата осигурява изключителна безопасност  за кожата като блокира светлинните импулси, когато тя е твърде тъмна. Уредът е адаптиран към широка гама от цветове на кожата и може да бъде използван с 5 от възможни 6 фотототипа.

Специалистите, разработили новия Derma Perfect, са се погрижили и за безопасността на очите. Детекторът за контакт с кожата блокира светлинните импулси, когато уредът не е в пълен контакт с нея. По този начин се предотвратява директния контакт на очите със светлинните импулси. Интегрираният UV филтър гарантира, че уредът отговаря на всички международни стандарти за безопасност на зрението.

Новият  уред за фотоепилация Derma Perfect е подходящ за всички части на тялото (без лице) и може да се използва както от дамите, така и от представителите на силния пол. Много козметични салони предлагат услугата фотоепилация. Но само у дома може да се насладите на истински комфорт  и удобство, а и да изберете най-удобното време без да се съобразявате с чужд график. Доставете си насладата от съвършено гладка кожа месеци наред и то без да излизате от дома си!  

 реклама