ГенСофт подпомага децата на Българската Коледа

Фирмата призовава и своите партньори, клиенти и приятели да се включат активно в кампанията Българската Коледа,
по статията работи: Петя Бързилска
ГенСофт подпомага децата на Българската Коледа
Снимка: ГенСофт ООД

Фирма ГенСофт – един от лидерите на складов-счетоводен софтуер на българския пазар традиционно подпомага децата на Българската Коледа.

Ежегодно през декември фирма ГенСофт ООД обявява специална коледна промоция, за да стимулира своите клиенти към покупка и от събраните средства превежда средства за благотворителната кауза. Новата промоция се казва "Коледни подаръци" и важи от 3 до 31 декември 2013година:

- При закупуване на 2 WIN версии на складовата програма MoneyWorks получавате още 1 лиценз на MoneyWorks  WIN версия подарък;

- При закупуване на 1 WEB версия на складовата програма MoneyWorks получавате 1 лиценз MoneyWorks WIN подарък. Целта на специалната промоция е да стимулира повече покупки на клиенти, тъй като 10% от всички продадени продукти през месец декември ще бъдат дарени за децата на Българската Коледа. Въпрос на фирмена политика и социална отговорност е участието на фирма ГенСофт в тази благотворителна инициатива.

Фирма ГенСофт призовава и своите партньори, клиенти и приятели да се включат активно в кампанията Българската Коледа, която тази година е за по-малко български деца с увреден слух и зрение. Бъдете щедри, защото нашите деца имат нужда от нашата подкрепа за по-щастливо детство!

 реклама