Гаранцията No Matter What на Toshiba спестява разходи за ремонт на лаптопи, телевизори и таблети  2

Данни от проучване на Toshiba показват, че ремонт на случайно пострадал лаптоп може да струва до 380 евро, а само подмяна на LCD модул излиза почти колкото нов телевизор
по статията работи: Лиляна Бончева
Гаранцията No Matter What на Toshiba спестява разходи за ремонт на лаптопи, телевизори и таблети
Снимка: Toshiba

Още ли сте под влияние на емоциите от Европейското по футбол? А докато децата ритаха топка в хола, дали не улучиха новия телевизор? Или пък искахте да се разхладите с някоя напитка и чашата се изплъзна от ръката ви върху любимия ви лаптоп? Или пък някой толкова се впечатли от новия ви таблет, че го взе без да пита и го повреди? Инциденти се случват и понякога се налага да похарчите значителна сума пари за ремонт на техниката.

Според експертите от сервизите на Toshiba, подмяна на твърдия диск на лаптоп струва средно около 180 евро, а ако дисплеят на лаптопа се счупи при удар, в някои случаи стойността на ремонта може да бъде близо 380 евро. Ако пък се повреди LCD модула на телевизора, по-добър вариант е закупуването на нов телевизор, защото би било по-изгодно.

Макар всичко това да звучи тревожно, Toshiba спестява на клиентите си тези разходи. С увереност в здравината и издръжливостта на продуктите си, компанията въведе уникалната гаранция No Matter What Guarantee, като единственото условие е продуктът да е регистриран на сайта www.nomatterwhatguarantee.com до 14 дни след покупката. След регистрация Toshiba дава следното покритие:

1) СЛУЧАЙНА ПОВРЕДА: ако устройството е пострадало при непредвиден инцидент като падане, удар или разливане на течност. Ремонтът е безплатен ако повредата пречи на устройството да работи.

2) ЗАЩИТА ОТ КРАЖБА: подмяна на продукти, които са били обявени в полицията като обект на кражба и за които има издадени съответните документи

3) ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДАННИ: възстановяване на данните от твърдия диск при физическа повреда, софтуерен проблем или вследствие на заразяване с компютърен вирус.

Пълните условия са налични на корпоративния уебсайт на Toshiba. Гаранцията No Matter What Guarantee покрива лаптопи, телевизори и таблети, закупени до 30 септември 2012 година.

* Регистрирането за "No Matter What Guarantee” включва и регистрация за стандартната гаранция на Toshiba.

За Toshiba

Toshiba е световен лидер и новатор във водещите високи технологии, производител и търговец на усъвършенствани електронни устройства и електрически продукти в областта на информационните и комуникационни системи; цифрови устройства за потребителите; електронни устройства и компоненти; системи за електрозахранване, включително с ядрена енергия; промишлени и социални инфраструктурни системи и домакински електроуреди.

Toshiba е основана през 1875 г. и днес обединява глобална мрежа от над 490 компании с 203 000 служители по целия свят и с годишни продажби от над 6.3 трилиона японски йени (77 милиарда щатски долара). За повече информация, посетете уеб сайта на Toshiba: www.toshiba.co.jp/index.htm.

Базирана в Нойс, Германия, Toshiba Europe GmbH e собствено подразделение на Toshiba Corporation Токио.

 

 реклама