Газовата мрежа на Овергаз във Варна и Велико Търново не е засегната от пороите

Във Велико Търново екипи на "Овергаз Север” от вчера инспектират инфраструктурата, която снабдява със синьо гориво домакинствата и индустрията
по статията работи: Данаил Казаков
Газовата мрежа на Овергаз във Варна и Велико Търново не е засегната от пороите
Снимка: Овергаз АД

Газовата мрежа на Овергаз във Варна и Велико Търново не е засегната от интензивните валежи, които наводниха двата града през последното денонощие.

"Овергаз Изток” няма инфраструктура в квартал "Аспарухово” във Варна, където ситуацията остава най-усложнена. Газоподаването към останалата част на морския град е нормално, газопроводите не са засегнати от проливните дъждове.

Във Велико Търново екипи на "Овергаз Север” от вчера инспектират инфраструктурата, която снабдява със синьо гориво домакинствата и индустрията. Не са установени никакви повреди на газопроводите в града.

Проверките на екипите на газовото дружество ще продължат до нормализиране на обстановката в засегнатите места.

Екипите на Овергаз са на разположение да окажат помощ и да съдействат на хората в засегнатите райони във Варна и Велико Търново.

Денонощно гражданите могат да се свържат с нас на телефоните на аварийните ни екипи – 0800 11 211, както и на номерата на Сервизните ни центрове – във Варна – 0882 173 409, във Велико Търново – 0882 173 688.

 реклама