Всеки нов клиент на цифрова телевизия– с шанс за LCD телевизор

До края на септември М-Тел организира томбола сред абониралите се за някоя от услугите
по статията работи: Петя Бързилска
Всеки нов клиент на цифрова телевизия– с шанс за LCD телевизор
Снимка: Mtel

От утре до края на септември новите клиенти, абонирали се за пакет цифрова телевизия или Видеоклуб Макс, имат шанс да спечелят 19-инчов LCD телевизор LG.

В този период всички клиенти, абонирали се за пакет цифрова телевизия и светкавичен интернет и/или за допълнителен пакет Видеоклуб Макс, ще бъдат автоматично включени в тегленето на наградите. Десет късметлии ще спечелят атрактивната награда в томболата, която ще бъде в началото на октомври.

С добавяне и на Видеоклуб Макс клиентите не само увеличават шансовете си за печалба, защото ще имат повече от един абонамент, но и получават неограничен достъп до хитови сериали, филми, документални и детски заглавия, музикални видеоклипове.

Към юни 2012 година М-Тел отчете три пъти повече клиенти на своята цифрова телевизия спрямо същия период на предходната година.

В допълнение към цифровата телевизия още миналата година Мобилтел предложи на клиентите възможността да изберат и наемат за 48 часа между повече от 500 заглавия от М-Тел Домашна видеотека. Освен богат филмов каталог, телевизионната платформа на М-Тел предлага на зрителя редица функционалности, така че той сам да решава какво, кога и как да гледа –телевизонна програма за седмица напред, 72 часов телевизионен архив, до десет часа запис на предавания, пауза и превъртане, напомняне за предстоящо предаване, родителски контрол и други.

 реклама