Всеки нов абонамент на цифровата телевизия на Мтел носи коледна изненада

Една от тях е безплатното гледане на повече от 160 телевизионни програми от пакет "Разширен"
по статията работи: Теодора Пенева
Всеки нов абонамент на цифровата телевизия на Мтел носи коледна изненада
Снимка: Mtel

Коледните празници наближават и по този повод Мтел е подготвил изненади за новите абонати на цифровата телевизия на телекома. В продължение на два месеца те ще гледат безплатно повече от 160 телевизионни програми от пакет "Разширен”, независимо за какъв пакет са се абонирали, ще имат безплатен достъп до пакет HBO и Cinemax HD, както и до Мтел Видеоклуб.

Безплатния коледен пакет  ще получават всички нови абонати на цифровата телевизия на телекома, без значение дали са заявили услугата самостоятелно или в пакет.

Мтел е първият телеком  у нас, който предложи услугата цифрова телевизия. Към днешна дата предлаганите телевизионни програми са над 170, като 29 от тях са с висока резолюция, а с услугата Мтел Видеоклуб клиентите имат достъп до над 850 заглавия – филми, детски програми, музика, документални поредици.

В раздела с документални филми на Мтел Видеоклуб скоро бяха добавени заглавията: "Цирк дьо Солей: Ла Ноуба” и ”Разгадаването на "Шифъра на Леонардо”. До края на годината категория "Сериали” ще бъде допълнена с поредицата "Хавай 5-0”, а любителите на силни емоции ще гледат три филма от поредицата Jackass, показана първоначално по MTV, с участието на хора, извършващи различни опасни, смешни, болезнени, смущаващи каскади и лудории.

 реклама