Временно прекъсване на движението на влаковете в участъка между гарите Стара Загора и Тулово

До приключване на ремонтните дейности един пътнически влак от Казанлък за Стара Загора и един пътнически влак от Горна Оряховица за Стара Загора ще се движат само до гара Тулово
по статията работи: Данаил Казаков
Временно прекъсване на движението на влаковете в участъка между гарите Стара Загора и Тулово

От 24-и март до 28-и март ще бъде прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Стара Загора и Тулово. Причините за прекъсването на влаковото движение са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще извършва в посочения участък.

До приключване на ремонтните дейности един пътнически влак от Казанлък за Стара Загора и един пътнически влак от Горна Оряховица за Стара Загора ще се движат само до гара Тулово. Други два пътнически влака, които пътуват по маршрут от Стара Загора за Сливен и от Стара Загора за Горна Оряховица, ще тръгват от гара Тулово.

За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците от и за тези влакове в участъка между гарите Стара Загора и Тулово.

Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на "Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).

За подробна информация клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.

 реклама