Войко Ровере е новият член на Съвета на директорите на blizoo

Към този момент Войко Ровере е изпълнителен директор на Baltkom TV
по статията работи: Данаил Казаков
Войко Ровере е новият член на Съвета на директорите на blizoo
Снимка: blizoo

От края на септември Войко Ровере бe представен като новият член на Съвета на директорите на blizoo. Той има богат опит в сектора, който ще допринесе за успешното развитие на най-големият кабелен оператор в страната.

Към този момент Войко Ровере е изпълнителен директор на Baltkom TV, един от най-големите балтийски кабелни оператори. Компанията е базирана в Латвия и към момента обслужва над 140 000 абонати.

Преди това е бил Изпълнителен директор на словенския телеком Тelemach, предлагащ телевизия, интернет и телефония. От 2009 година ръководи успешно и собствена фирма за финансови и бизнес консултантски услуги с фокус в сферата на реструктурирането. Войко Ровере има магистърска степен от Bled School of Management, както и MBA степен от INSEAD.

Останалите членове на Съвета на директорите на blizoo са:

  • Гунар Асп – Председател
  • Стефан Георги
  • Доминик Щайн
  • д-р Кристиян Зюс

blizoo е най-големият кабелен оператор в България и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 150 ТВ канала, 25 HD канала, интернет със скорост до 150 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга.

 реклама