Виртуалният музей на Mercedes-Benz представя първото Facebook-приложение

Музеят на Mercedes-Benz е един от първите в света, които предлагат подобно приложение в социалната мрежа
по статията работи: Нели Минчева
Виртуалният музей на Mercedes-Benz представя първото Facebook-приложение
Снимка: Mercedes

С приложението My Mercedes-Benz Museum всеки потребител на Facebook вече може да изготви свой собствен музей и да го сподели с приятели. Музеят на Mercedes-Benz е един от първите музеи в света, които предлагат подобно приложение в социалната мрежа.

"С това приложение бихме искали да се обърнем най-вече към нашите международни фенове, които много оживено посещават страницата ни във Facebook", казва Михаел Бок, ръководител направление Mercedes-Benz Classic.

"С My Mercedes-Benz Museum можеш по увлекателен начин да се запознаеш със съдържанието на известния музей от Щутгарт и да получиш любопитна допълнителна информация за завладяващите автомобили."

С приложението My Mercedes-Benz Museum потребителите във Facebook са "на един клик разстояние" от създаването на свой собствен музей. Две са възможностите за това: или те подбират собствена изложба с три от над стоте автомобила на разположение, или избират свои три фаворита от предложения тематичен кръг.

За любителите на автомобили особено интересни са детайлните информации и галериите с илюстрации към всеки от експонатите. Допълнителна опция е да се видят всички изложби на останалите потребители, да насочиш вниманието на свои приятели към определени автомобили или да сравняваш своите топ-експонати с останалите. За събуждане на спортния дух има и класация на най-активните потребители.

My Mercedes-Benz Museum може да бъде намерен на следния линк http://apps.facebook.com/mymercedesbenzmuseum/ и да бъде ползван безплатно от всеки Facebook-потребител. Музеят на Мercedes-Benz присъства в социалната мрежа от 2009 година на адрес http://www.facebook.com/mercedesbenzmuseum и към момента има над 29 000 фена.

 

 реклама