Виртуален ден на отворените врати в Шефилдския университет

Онлайн събитие за магистърските програми, пряко от Шефилдския университет във Великобритания
по статията работи: biznews.bg
Виртуален ден на отворените врати в Шефилдския университет

9 март 2017, 14-18ч

Шефилдският университет организира виртуален ден на отворените врати за магистърските програми. Събитието дава възможност на студентите, интересуващи се от образование във Великобритания, да се свържат онлайн с университета от всяка точка на света и да научат повече за предлаганите магистърски програми. Денят на отворените врати ще се проведе в четвъртък, 9 март 2017г. от 12 до 16 часа местно време (българско време - 14 до 18 часа).

По време на виртуалното събитие участниците ще имат шанса да научат повече за университета, за града Шефилд, за финансирането и възможностите за стипендии, настаняването, кариерните перспективи и много други.

Повече иформация 
Регистрирайте се онлайн

Няколко думи за Шефилдския университет

С почти 27,000 студенти от над 140 страни и с повече от 1,200 лектори от целия свят Шефилдският университет е един от водещите университети в света. Разположен в Шефилд, Англия, университетът заема предни места в класацията "World’s Top 100 Universities” и първо място във Великобритания според класацията ”Student Satisfaction by Times Higher Education” през 2014г. Според QS World Universities 2016-17 той е на 84-то място в света и на 29-то в Европа. През последните 10 години университетът е получил 4 награди ”Queen’s Anniversary Prizes” заради изключителния си принос за интелектуалния, икономическия и културния живот във Великобритания. Като член на престижната организация за изследователска дейност Russell Group Шефилдският университет попада и в класацията ”10 Universities in Britain for Research Power”. Висшето учебно заведение е институция от висок клас със световно призната репутация за високо качество. Шефилд има 6 носители на Нобелова награда сред своите студенти и лектори.

Програми на Шефилдския университет в Солун (Гърция) и София (България)
Шефидлският университет има 6 академични факултета. 5 от тях са във Великобритания и един е Международният факултет в Солун – CITY College.

CITY College, International Faculty of the University of Sheffield, предлага широк спектър от бакалавърски и магистърски програми по Бизнез администрация и икономика, Компютърни науки, Психология и Английска филология. Международният факултет предлага бакалавърски и магистърски програми и в София, България. Завършилите получават дипломата си директно от Шефилд, Великобритания.

За повече информация :Tel: 02 961 62 63, email: bulgaria1@city.academic.gr

 реклама