Веригата за бързо хранене Subway отваря 30-ия си ресторант в България

Компанията бележи 50% ръст по брой ресторанти в страната през 2012 г.
по статията работи: Петя Бързилска
Веригата за бързо хранене Subway отваря 30-ия си ресторант в България
Снимка: Subway

Най-голямата световна верига за бързо хранене Subway ще отвори своя 30-ти ресторант в България на 26 ноември (понеделник), 2012 г. С откриването на новото заведение, компанията отбелязва 50% увеличение на броя на обектите си в страната спрямо 2011 г. Така компанията ще заеме второ място по брой ресторанти сред веригите за бързо хранене в България.

Новият ресторант се намира в подлеза на НДК, гр. София, и ще отвори врати за всички клиенти в 9:00 ч.

От откриването на първия си ресторант в България през 2008 г., компанията SUBWAY® се развива бързо на нашия пазар. През 2011 г. тя бе отличена от сп. Forbes България за "Най-добър стартиращ бизнес”. Веригата продължава да търси възможности за развитие, като набира франчайз партньори в цялата страна и разглежда нетрадиционни локации за откриване на нови обекти.

"Изключително съм щастлив, че само за четири години присъствие на българския пазар, веригата SUBWAY® успя да привлече много свои фенове и партньори, заемайки една от челните позиции при заведенията за бързо хранене. През следващите месеци предстои да отворим нови ресторанти, с което ще станем пазарен лидер в България”, каза г-н Иван Тодоров, Изпълнителен директор на Сабуей България. "Ние продължаваме да работим усилено, за да предоставяме на клиентите ни качествена храна, а на партньорите ни - добри възможности за бизнес развитие”, допълни г-н Тодоров.

Ресторантът в подлеза на НДК ще предлага богат асортимент от прясно приготвени 15- и 30-см събове, бейби събс, тортили и свежи салати. От скоро веригата въведе в България и нов размер сандвичи - 10-см събове, предлагани на по-достъпна цена. Всеки клиент може сам да моделира сандвича си, като избере сред 16 основни вида и прибави желаните от него зеленчуци, добавки и сосове.

По повод  откриването на 30-я ресторант, на 26 ноември веригата Subway ще почерпи всички свои клиенти в страната. Всеки, който закупи сандвич и напитка в деня на откриването, ще получи втори сандвич безплатно. Компанията е подготвила изненада и за клиентите, които споделят своя втори безплатен сандвич с половинката си. Всеки, който се снима със своя любим в един от 30-те ресторанта на 26 ноември и изпрати снимката си на e-mail: game@subway.bg, може да спечели зимни ръкавици със свеж дизайн*.

Веригата Subway присъства на българския пазар от 2008 г. Компанията се развива на франчайз принцип като оперира постоянни ресторанти в София, Варна, Бургас, Пловдив и сезонни заведения в Слънчев бряг и Златни пясъци. Веригата се отличава сред заведенията за бързо хранене със своето меню, приготвяно без процес на пържене. Всички съставки са с грантирано качество от изпитани доставчиции и се приготвят по стандартите и рецептите на международната верига Subway.

 реклама