Верига бензиностанции Дизелор с изцяло нова визия

Най-новите бензиностанции в градовете Варна и Нови пазар първи отвориха врати с новата идентичност, след което ги последваха обектите в Стамболийски, Пловдив и София
по статията работи: Данаил Казаков
Верига бензиностанции Дизелор с изцяло нова визия

Стартиралото през 2013 г. обновяване на дизайна на верига бензиностанции Дизелор вече приключи и всички обекти успешно се сдобиха с модерната визия.

Най-новите бензиностанции в градовете Варна и Нови пазар първи отвориха врати с новата идентичност, след което ги последваха обектите в Стамболийски, Пловдив и София. В крайна сметка, на денонощно разположение са пет отлично поддържани бензиностанции с голям избор от стоки, магазинна част с постоянно изкушаващи промоции, а във Варна и Нови пазар – приятна кафе-зона на закрито и открито, подходяща, както за кафе и почивка, така и за събиране на приятелски компании пред големия екран.

Освен съвсем различната, свежа атмосфера, дължаща се на професионалния облик на обектите, Дизелор полага големи усилия, така че обслужването да е на най-високо ниво! В тази връзка, освен провеждането на вътрешни обучения за професионално усъвършенстване, компанията внедрява таен клиент, както и разчита на отзиви от лоялните си клиенти. За максимално добър ефект, в най-кратки срокове, Дизелор планира и маркетингово проучване, така че всеки потребител на гориво да бъде изслушан и неговото мнение и препоръки да помогнат в това веригата да продължава да се развива и да отговоря на нуждите на клиентите.

Вижте повече снимки от новия облик на бензиностанции Дизелор тук: http://goo.gl/Pmoikf и научете повече на www.dieselor.com.

 реклама