Българският спортен тотализатор връчи луксозен лек автомобил Opel Insignia

Фишът за играта 6/49, донесъл късмет, е с 4 попълнени комбинации, на стойност 4,80 лв.
по статията работи: Лиляна Бончева

С тържество в софийското село Петково Българският спортен тотализатор продължи традицията за връчване на автомобилите от играта "Втори ТОТО шанс” в населените места на печелившите играчи.

Ключовете за луксозния лек автомобил Opel Insignia, спечелен в 8-я специален тираж на ТОТО 2 на 29 януари 2012 г., на 10 март в с. Петково получи тото късметлията Димитрина Методиева. Фишът за играта 6/49, донесъл късмет, е с 4 попълнени комбинации, на стойност 4,80 лв.

Щастливката получи голямата награда от Валентина Вутова, директор на Районна дирекция на БСТ-София. Официален гост на тържеството беше кметът на с. Петково Борислав Стойчев. За да споделят радостта на печелившата, на площада се събраха и много жители на селото.

"С голяма радост искам да споделя, че автомобилът, който Димитрина Методиева получава днес, е 153-ят поред, спечелен в Софийска дирекция в играта "Втори ТОТО шанс” на СПОРТ ТОТО. Същевременно тя е й първата в село Петково, която става собственик на лек автомобил от Български спортен тотализатор”, каза Валентина Вутова при връчването на наградата.

 

 

 

 

 реклама