Българският бизнес със силен интерес към иновативната партньорска мрежа NetProject  2

Над 60 фирми преминаха практическо обучение за партньорската мрежа NetProject
по статията работи: biznews.bg
Българският бизнес със силен интерес към иновативната партньорска мрежа NetProject

Над 60 фирми преминаха практическото обучение за иновативния партньорски модел на софтуерната компания ERP.BG. NetProject дава възможност както на утвърдени внедрителски компании да разширят бизнеса си, така и на участници от други сегменти като консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и други, да се включат в бързоразвиващия се сегмент на бизнес софтуера. Партньорската мрежа е добра възможност и за специалисти в сферата на технологиите, логистиката или икономиката да стартират лесно собствен бизнес, без да разполагат с голям бюджет.

В началото на април се проведе второто обучение след стартирането на програмата през 2016 година. Компанията отчита двойно по-силен интерес тази година, като сред новите партньори са повече утвърдени фирми от бизнеса. ERP.BG осигурява на партньорите си необходимите специализирани обучения, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти. Освен това в рамките на програмата ще бъде предложен и безплатен лиценз за платформата EnterpriseOne® за управление на собствената дейност на сертифицираните партньори.

NetProject дава възможност за стартиране на собствен бизнес в сферата както на предлагането, консултирането и внедряването на бизнес софтуер, така и на разработката на бизнес приложения към платформата EnterpriseOne®. Моделът за бизнес партниране на софтуерната компания ERP.BG предлага много добри стимули и възможност както за стартиране на бизнес в ERP сектора от млади предприемачи, така и много добри партньорски условия за вече утвърдени компании.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. ERP.BG има развита мрежа от специализирани партньори: бизнес консултанти по внедряване, dev партньори за развойна дейност и създаване на приложения, висококвалифицирани специалисти от експертен отдел, осигуряващи иделогична поддръжка на клиентите и партньорите.

Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес: http://erp.bg/ 

 реклама