Българската фирма Ambitio предлага системи за управление на дома през смартфон или таблет

След представяне на Световния мобилен конгрес в Барселона фирмата вече има такива проекти и у нас
по статията работи: Нели Минчева
Българската фирма Ambitio предлага системи за управление на дома през смартфон или таблет
Снимка: Ambitio

Представете си, че стоите удобно на креслото у дома си и с едно докосване на екрана на вашия мобилен телефон или таблет, можете да изключите или да включите желаното от вас осветително тяло, да вдигнете или спуснете щорите, да управлявате телевизора или музикалната уредба!

Това вече е възможно, а от скоро – подобни решения се предлагат и у нас от българската фирма Ambitio. Месеци след като системи от типа "мобилен дом" бяха представени на Световния мобилен конгрес в Барселона, екипът на Ambitio вече има няколко успешни проекта в България за мобилно управление на дома през смартфон или таблет. Използването на персоналните клетъчни устройства за управление на жилищната автоматизация, създават редица нови възможности пред този тип решения и ги правят много по-близки до клиентите.

"Новите мобилни технологии вече са навсякъде около нас. Те обаче не би трябвало да бъдат самоцел, а да ни донесат реални ползи – да превърнат нашите домове, автомобили, градове в по-интелигентна среда за живот, работа и забавление. Именно това прави екипът на Ambitio. Ние взимаме най-доброто от сградните, телекомуникационните и информационни технологии и го превръщаме в завършени решения от типа интелигентен дом, съобразени със специфичните нужди на всеки отделен клиент. Вярваме, че бъдещето е на интелигентните домове и можем само да се радваме, че ние сме сред пионерите в този иновативен сектор" - заяви Димитър Христов, собственик на Ambitio.

Компанията предлага цялостни системи за управление на дома, директно през смартфоните iPhone*, таблетите iPad*, както и моделите телефони и таблети с операционната система Android*. Фирмата се стреми да предложи на своите клиенти най-добрите и функционални решения в сферата на жилищната автоматизация и интериор, като за целта тя си партнира с водещите доставчици на строителни технологии, сградни системи и интериорен дизайн. Този вид системи предоставят както комфорт и удобство, така и по-висока сигурност и гъвкавост, и не на последно място – спестяват времето на клиентите. Всеки желаещ може сам да се убеди как работят предлаганите от Ambitio технологии, в шоурума на компанията на адрес: София, бул. България, 60, който разполага с модерна демо система, представяща всички възможности на жилищната автоматизация.

Повече за Ambitio

Ambitio предлага иновативни решения за интелигентни домове, осветителни системи и жилищна автоматизация. Екипът на компанията има дългогодишен опит в тази сфера, който продължава да надгражда непрекъснато в иновативни сфери като мобилното управление на дома. Той използва най-висококачествените продукти в сферата на интериора и залага на най-иновативните тенденции, включително управление на осветлението, озвучаването и другите домашни системи през мобилен телефон или таблет. Мисията на компанията е да разкрие цялата добавена стойност на новите сградни и комуникационни технологии, създавайки повече комфорт, повече сигурност и надеждност за своите клиенти. Повече за Ambitio можете да прочетете тук: http://www.ambitio.bg/

* - iPhone, iPad са търговски марки на Apple Inc. Android е търговска марка на Google Inc.

 реклама