Българската платформа за онлайн магазини Summer Cart вече с представителство в Румъния

Припомняме, че през април 2013 г. Mirchev Ideas отвори и представителство в турския мегаполис Истанбул
по статията работи: Данаил Казаков
Българската платформа за онлайн магазини Summer Cart вече с представителство в Румъния

Българската софтуерна компания Mirchev Ideas, която е разработчик на платформата за електронни магазини Summer Cart, отвори свое представителство в румънската столица Букурещ. Причината за създаването на втори чуждестранен офис на компанията в региона е големият брой румънски клиенти и нарастващият интерес на румънския пазар към българската система, позволяваща лесно създаване на функционални и модерни онлайн магазини. Адресът на новия офис е Str. Turturelelor, Nr.11A, Etaj 5, Camera 18, Sector 3, Bucuresti, а уебсайтът му е www.summercart.ro.

Припомняме, че през април 2013 г. Mirchev Ideas отвори и представителство в турския мегаполис Истанбул. Към момента платформата Summer Cart се използва от над 2700 електронни магазина и техният брой нараства с бързи темпове. Интересът към нея се дължи на комбинацията от достъпна цена, лесен за употреба интерфейс и богата функционалност, включваща разнообразни дизайни, интеграция с куриерски системи, разплащателни инструменти, разнообразни опции за търсене, за представяне на продуктите и за промоции.

"Излизането на световната икономика от кризата, което наблюдаваме през последните месеци и стабилизирането на европейската икономика се отразяват позитивно на нашия регион и проучванията ни отчитат увеличаване в броя на новите бизнес начинания, сред които онлайн търговията заема водещо място. Това на свой ред води и до ръст в търсенето на лесни инструменти за създаване и развитие на електронни магазини, които да позволят на всеки собственик на малка или средна фирма, без технически познания да управлява своя онлайн бизнес. Ние сме много добре позиционирани в тази ситуация и нарастващите поръчки на Summer Cart показват ясно това" - заяви Георги Мирчев, управител на Mirchev Ideas.

Повече зa Mirchev Ideas

Mirchev Ideas е водеща софтуерна фирма с портфолио от над 2700 бизнес решения, разработени за предприемачи и корпоративни клиенти от цял свят. Компанията е разработчик на първия български завършен продукт за онлайн магазини Summer Cart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин на достъпна цена. Решението включва клиентска област с продуктов каталог, възможност за гъвкаво формиране на отстъпки, онлайн поръчки, кошница за пазаруване, административна област, система за управление на съдържанието (CMS), многоезичност, поддръжка на 39 валути, интеграция с най-популярните системи за разплащане, модули за доставка с най-големите български куриерски компании – Спиди, Еконт и In Time, функционалности, стимулиращи продажбите, както и подробни отчети за посещения, продажби и поръчки. Повече информация за Summer Cart ще намерите на адрес: http://www.summercart.bg/.

 реклама