Българска книга за управлението на виртуални екипи в топ 100 на Амазон

по статията работи: biznews.bg
Българска книга за управлението на виртуални екипи в топ 100 на Амазон

На 31 май в София ще се състои българската премиера на книгата "Екипи без граници" на консултанта по управление на виртуални екипи Петър Иванов. Нейното издание на немски език е в топ 100 на онлайн магазина Амазон в две категории.

В началото на май книгата "Екипи без граници" излезе и на български език, месец след успешната си премиера на немски език. От началото на април онлайн изданието е в топ 100 на Амазон в категориите интернационален мениджмънт и приложни математически методи.

"Екипи без граници" на утвърдения консултант по управление на виртуални екипи Петър Иванов разказва историята на немски предприемач, който решава да се включи във възстановяването от земетресение на селище в подножието на Хималаите. Той задейства екип от международни експерти. Те успяват с помощта на правителството, кампании за събиране на средства, множество модерни методи на управление на средствата и на доброволци, да се справят и да построят къщи за хората в беда. Книгата разкрива стъпка по стъпка принципите за успешно управление на виртуалните екипи и предлага директно приложимо в практиката ноу-хау.

"Екипи без граници" вече се продава и на български език в големите книжарници, а премиера й е на 31 май 2017 г., от 18:30 ч. в "Sofia Hub" (бул. "Александър Стамболийски" 55, ет. 7).

Можете да поръчате онлайн книгата на български език на www.topnewbooks.com. Ако желаете да получите екземпляр с посвещение от автора, поръчайте по ел.поща на: info@peter-ivanov.com.

За Петър Иванов

Петър Иванов е ИТ мениджър с над 20 години кариера в международни компании. На 42 г. решава да стане бизнес консултант, ката развива собствена методика за управление на екипи, които работят на различни локации - Virtual Power Teams ("Мощни виртуални екипи"). Работи с международни компании и неправителствени организации в Европа, САЩ, Азия. За подробна информация и връзка с медиите, моля пишете на ел.поща с адрес info@peterivanov.com.

 реклама