Брилянтност в работата: MMD представя иновациите при професионалните дисплеи Philips на ISE 2017

Минималистичен изглед за мислещите хора
по статията работи: biznews.bg
Брилянтност в работата: MMD представя иновациите при професионалните дисплеи Philips на ISE 2017

Демонстрирайки своя фокус върху брилянтните цветове, фантастичната резолюция и иновативните технологии, MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, предлага на посетителите на изложението ISE 2017 среща с иновациите при дисплеите, които правят работата по-лесна и продуктивна. ISE (Integrated Systems Europe), най-голямото шоу за интеграция на AV системи в света, ще се проведе в периода 7-10 февруари 2017 г. в Amsterdam RAI.

Основни акценти от MMD:
Минималистичен изглед за мислещите хора: на шоуто ще бъде показан 24-инчовият дисплей с Moda дизайн. Моделът 245C7QJSB е не само най-тънкия монитор Philips до момента, но и с почти невидима рамка по три от страните, което му придава елегантен вид, намалява разсейването и увеличава концентрацията. Благодарение на технологията Ultra Wide Color, потребителите се наслаждават на широк набор от цветове и брилянтна картина. Иновативните технологии на Philips Flicker-Free (за регулиране на яркостта за постигане на стабилна картина), SmartContrast и SmartImage (за настройка спрямо показваното на екрана съдържание) работят заедно, за да направят работните часове по-продуктивни.

Прецизно пресъздаване с Ultra Wide Color и UltraClear: просторният 31.5-инчов модел 328P6VJEB дава на потребителите много място, за да се разположат и насладят на живо, и детайлно пресъздаване в Ultra High Definition. Дисплеят комбинира UltraClear 4K резолюция с много широкия цветови спектър на технологията Ultra Wide Color и Vertical Alignment (VA) структура на матрицата за висок контраст. Благодарение на удобните функции MultiView и SmartConnect за стриймване на некомпресирано 4K видео и аудио, моделът е проектиран за лесно свързване с до четири източника на сигнал едновременно.

Най-големият извит 4K монитор на пазара: посетителите, които искат да се скрият от шумотевицата на шоуто за няколко мига, могат да изпробват 40-инчовия извит дисплей BDM4037UW Brilliance. Той нежно обгръща зрителната линия на потребителя, за да създаде повече персонално пространство, позволявайки на хората да се потопят в съдържанието на екрана, вместо да се разсейват от заобикалящата ги среда (като във всеки динамичен офис). За да накара изображенията и графиките да оживеят, дисплеят предлага CrystalClear 4K UHD резолюция (3840 x 2160) и широки зрителни ъгли. Вградените говорители допълват картината с чудесен звук.

Дисплей с изскачаща уеб камера: това е чудесен начин да подобрите сигурността в офиса. 27-инчовият 272B7QPTKEB Quad HD дисплей прави живота на хакерите по-труден. Той притежава уеб камера, която изскача при необходимост и е скрита в корпуса на дисплея през останалото време, като по този начин блокира потенциално опасен начин за шпиониране. За да намали консумацията на енергия (с до 80%), дисплеят притежава технология Philips PowerSensor, която "усеща" дали някой седи пред монитора и автоматично намалява яркостта на екрана, ако потребителят се отдалечи.

Връзка с един кабел: MMD ще покаже 25-инчовият дисплей 258B6QUEB, който предлага свързване на професионално ниво с последното поколение USB Type C докинг функционалност. Лесното свързване с един единствен кабел между дисплея и компютъра позволява на потребителите да използват монитора като докинг станция за всеки лаптоп с USB Type C. С помощта на един кабел мониторът получава видео и аудио сигнал и същевременно зарежда лаптопа. Всички периферни устройства могат да бъдат свързани към монитора и използвани с лаптопа, благодарение на USB Type C връзката между двете устройства.

Повече информация за мониторите Philips: www.Philips.com/monitors

 реклама