Близо 300 студенти посетиха лекциите от "Часът на GLOBUL"

Специалисти от GLOBUL изнесоха поредица от лекции на тема начините за управление и поддръжка на телекомуникационни системи и мрежи
по статията работи: Данаил Казаков
Близо 300 студенти посетиха лекциите от "Часът на GLOBUL"

Близо 300 студенти от Технически университет – София се включиха в лекциите и упражненията от образователната инициатива "Часът на GLOBUL" през есенния семестър на учебната 2013/2014 година.

В рамките на инициативата, специалисти от GLOBUL изнесоха поредица от лекции, по време на които запознаха студентите с начините за управление и поддръжка на телекомуникационни системи и мрежи. По време на занятията, младите хора имаха възможност да получат повече информация за актуалните тенденции в технологичната сфера, както и да се запознаят с ежедневния процес на работа в тази област.

"Часът на GLOBUL" се провежда за шеста поредна година с цел да обогати знанията на студентите и да ги ориентира в бъдещата им кариерна реализация. Инициативата е насочена предимно към студентите от техническите и IT специалности, но всяка година разширява своя обхват, включвайки нови специалности и теми. Само през 2013 г. лекциите на GLOBUL бяха посетени от над 500 студенти от водещи университети в страната.

11333071133305
1133306
 реклама