Билет на "Национална лотария" донесе нова кола на варненка

Всеки закупил талон получава възможността да спечели сума от над 7 000 000 лв.
по статията работи: Теодора Пенева
Билет на "Национална лотария" донесе нова кола на варненка
Снимка: Нова ТВ

Билетите на моментната лотарийна игра "Национална лотария" раздават атрактивни награди, както телевизионното шоу "Национална лотария", което се излъчва в ефира на Нова ТВ всяка събота. Билетчето от 2 лева дава цели 10 шанса за печалба на своя притежател. Всеки закупил талон на "Националната лотария" получава възможността да спечели парични награди за над 7 000 000 лева, нов дом, луксозен автомобил или мечтаната екскурзия.

Играта  дава шанс на всички, които опитат късмета си, да спечелят 7 луксозни японски леки автомобила и 1 джип. Първата кола от наградния фонд вече е спечелена. Късметлийка от Варна грабна возилото и още другата седмица ще може да му се радва. Теодора Таргова купува своя билет от офис на ТИП ТОП куриер и той й носи голямата печалба. Червеното бижу на стойност 20 хил. лева е първата толкова голяма награда, която печели тя. Четиредесет и седем годишната стоматоложка казва за себе си, че е голям почитател на телевизионната игра "Национална лотария" и го гледа с удоволствие всяка събота.

"Разбрах  за играта от ефира на Нова ТВ.  Ще продължим да играем, защото има още много и страхотни печалби, които чакат да бъдат спечелени", споделя късметлийката.

С билетите на "Национална лотария" също може да играеш и да спечелиш 50 екскурзии до Рим и Париж. Вече втори щастливец ще заведе своята половинка на почивка. Младеж от село Ключ спечели първата екскурзия до Париж.

"Редовно  играя и пробвам късмета си. Печелил съм и преди, но все дребни суми. За първи път печеля такава голяма награда", споделя късметлията Любо Василев. На романтичното пътуване щастливецът ще заведе своята приятелка, на която отдавна е обещал да посетят града на любовта.

Всеки билет дава и шанса да заведе своя притежател до телевизионното студио на играта и да му подари не само среща с водещия Захари Бахаров и материалните момичета, но и да спечели големи награди. Всички, които искат да станат част от гейм шоуто, което се излъчва всяка събота по Нова ТВ от 19:30 часа, трябва само да закупят лотариен билет на "Национална лотария" и да спечелят "Участие в жребии за ТВ игри", да регистрират кода на печелившия билет на сайта 7777.bg  или на телефон 0700 42 100.

Билети за "Национална лотария" могат да бъдат закупени в търговската мрежата на Globul, Germanos, Еврофутбол, Fastpay, CrediTour и T post.

 реклама