Без такса за теглене от банкомати на Алианц и Юронет с дебитна карта на банката

При теглене на пари в брой от банкомати на другите банки в страната таксата е 80 ст.
по статията работи: Нели Минчева
Без такса за теглене от банкомати на Алианц и Юронет с дебитна карта на банката
Снимка: Allianz

От 1 януари 2012 г. всички тегления с дебитни карти на Алианц Банк България от банкомати на Алианц Банк и от мрежата на Юронет, са БЕЗ ТАКСА. При теглене на пари в брой от банкомати на другите банки в страната таксата е 80 стотинки.

Алианц Банк непрекъснато увеличава своята пазарна позиция в областта на картовите разплащания, както с обогатяване на функционалностите на картите, така и с разширяване на мрежата от банкомати. С участието си в споделената мрежа на Юронет, Алианц Банк България не само увеличава броя на банкоматите в своята мрежа (в момента 173), но и от началото на 2012 г. дава възможност на своите клиенти за безплатен достъп до собствените им средства.

При въвеждане на картата в банкомат от мрежата на Юронет се зарежда екран, чиято визия е идентична с екраните на банкоматите, собственост на Алианц Банк.

Освен това Алианц Банк въведе и изключително бърза и удобна процедура за издаване на банкови карти и доставката им към всяка една точка в страната. Вече са необходими само три работни дни от подаване на искане за карта до получаването ѝ от клиента в предпочитан от него офис.

За максимална сигурност на клиентите Алианц Банк издава всички дебитни и кредитни карти използвайки най-новата чип технология. В допълнение банката предлага услугата SMS известяване за всяка извършена транзакция с картата. Специалната застраховка СЕЙФ КАРД, кaто част от защитните инструменти за платежните карти, покрива неправомерно изтеглени суми и плащания с открадната или изгубена карта и разходи за възстановяване на лични документи и ключове.

Последната новост при картите на Алианц Банк е услугата "3D защита”, предназначена да осигури плащанията с карти в Интернет. "3D Защита” позволява пазаруване в интернет при най-високо ниво на сигурност. Предлага се за всички притежатели на дебитни банкови карти Maestro и Visa Electron, както и за пълната гама от издаваните от банката кредитни карти. Регистрацията и използването на услугата е напълно безплатно.

 реклама