Банка Пиреос подкрепя за пета година най-престижните голф турнири в страната

Като част от дългогодишната политика на Банка Пиреос да наложи и популяризира престижния спорт у нас
по статията работи: Елица Елефтерова
Банка Пиреос подкрепя за пета година най-престижните голф турнири в страната
Снимка: Банка Пиреос

Банка Пиреос България и този година е официален партньор на Българската голф асоциация в организирането на Държавния голф шампионат за аматьори 2012. Турнирът ще се проведе на 14-ти и 15-ти юли в Пирин Голф Клуб. 

Като част от дългогодишната политика на Банка Пиреос да наложи и популяризира престижния спорт у нас, финансовата институция се включва активно в подготовката и реализирането на голф турнира, който ще се играе в два последователни кръга по 18 дупки на игрището,проектирано от Иан Узнам. И тази година голф аматьорите са разпределени в четирите категории – мъже, жени, младежи и девойки, като броят на желаещите да се включат в надпреварата е над 70. 

През изминалите години Банка Пиреос е подкрепяла освен Държавния голф шампионат още Bulgarian Open Amateur Championship, както и клубния шампионат на Голф Клуб "Света София”. Банката представи на пазара и първата кредитна карта VISA GOLF, специално предназначена за членовете на Българската голф асоциация. Картата е съобразена изцяло с техните високи изисквания за качество и сигурност.

 реклама