Банка ДСК с нови пакетни програми за МСП

Банката предлага и програми, подходящи за нефинансови предприятия и обществени организации
по статията работи: Момчил Лалев
Банка ДСК с нови пакетни програми за МСП
Снимка: Банка ДСК

Банка ДСК започва предлагането на нови пакетни програми, които дават възможност на малки, средни и микропредприятия, както и на други нефинансови предприятия и обществени организации да ползват комплексни услуги при преференциални условия.

Като една от водещите банки в страната, Банка ДСК  прилага индивидуален подход и предлага пълна гама от специално разработени за тях банкови продукти и услуги. В динамично променящата се икономическа среда и при нарастващата необходимост от пазарно ориентирани банкови продукти и услуги, Банката разработи новите пакетни програми за своите клиенти, така че в максимална степен  да удовлетвори и улесни техния бизнес, да намали банковите им разходи и да осигури пълно удобство на обслужването.

Пакетна програма "ДСК Първа сметка” е предназначена за стартиращи и новорегистрирани микропредприятия, които за първи път откриват разплащателна сметка и се  запознават с възможностите на банковите карти и на електронните канали в платформата за електронно банкиране ДСК Директ.

За малките фирми и нефинансови предприятия и обществени организации с бизнес и финансова история, които извършват малко на брой транзакции по разплащателната си сметка, е предвидена пакетната програма "ДСК Бизнес Партньор”. 

Програмата "ДСК Бизнес Партньор Сребърен” предлага преференции на тези клиенти от сегмента, които регистрират по-бързи темпове на  развитие и  нарастващ брой транзакции по сметките си.

Малките и средни предприятия, които ползват кредит/и или извършват голям брой транзакции по сметките си,  както и нефинансовите предприятия и обществени организации с нарастващ брой транзакции по сметките си могат да се възползват от пакетна програма "ДСК Бизнес Партньор Златен”. 

Ползващите  много активно сметките си нови и настоящи клиенти от сегмента на малките и средни предприятия могат да се възползват  и от преференциалните условия, включени в луксозен пакет по програма "ДСК Бизнес Партньор Платинен”.

Подробна информация за условията и параметрите, както и за предимствата, които предлагат пакетните програми, може да получите в най-удобното за Вас поделение на Банката, или като  позвъните в Call center на Банка ДСК.

 реклама