Балканският шампион по културизъм Богомил Йорданов с благотворителен семинар в подкрепа на дом за деца

Богомил Йорданов с благотворителен семинар в подкрепа на дом за сираци „Св. Николай" при храм „Св. Троица" в село Нови хан
по статията работи: biznews.bg
Балканският шампион по културизъм Богомил Йорданов с благотворителен семинар в подкрепа на дом за деца

Балканският шампион по културизъм Богомил Йорданов организира благотворителен семинар в подкрепа на дом за сираци. Събитието ще се проведе на 14 май от 11:00 часа в читалище "Виделина" в Панчарево и ще събира средства за дом "Св. Николай" в село Нови хан.

Богомил Йорданов е балкански и републикански шампион по културизъм, вицерепубликански шампион по вдигане от лег, а също така и многократен медалист от турнири по вдигане от лег, поет, автор на множество статии, свързани с фитнеса, здравословното хранене и мотивацията, гост в редица телевизионни предавания, лектор за теми, свързани със спорта във фитнес зали и училища.

Богомил разбира за отец Иван и сина му Григорий, които имат приюти в Нови хан и село Якимово. Там строят малки къщи, към които има парцели земя, и учат хората да я обработват, за да се препитават. Шампионът решава да подкрепи отец Иван, който винаги е мислел за хората, живеещи при него, и въпреки че неведнъж е ставал жертва на палежи и кражби в домовете, продължава да прави добро и да помага.

На събитието могат да заповядат всички, които искат да чуят най-доброто от човек, израснал без нищо, минал през всякакви периоди в живота, станал балкански шампион по културизъм, две години след тежка автомобилна катастрофа, изправяйки се от инвалидна количка, човек работил и във фитнес зала, и в министерство. Заповядайте да откриете нова мотивация и нова гледна точка за живота!

Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/747645372084300/?active_tab=discussion

Линк към сайта на дом за сираци "Св. Николай": http://svetinikolai.org/

Повече за Богомил Йорданов:

Богомил Йорданов се занимава с фитнес от 1998 г., когато на 13 годишна възраст посещава за първи път местната зала и започва силно да се интересува от силови спортове и здравословно хранене. Първото състезание, на което участва е през 1999г. - Републиканското първенство по културизъм за младежи в Генерал Тошево. От 2006-та до 2009-та година е автор в списание "Мускули и фитнес".

През 2007 година печели балканското първенство по културизъм за мъже, две години след тежка автомобилна катастрофа и поредица операции. Вицерепубликански шампион по вдигане от лег, а също така и многократен медалист от турнири по вдигане от лег, поет, автор на множество статии, свързани с фитнеса, здравословното хранене и мотивацията, гост в редица телевизионни предавания, изнасял е и продължава да изнася семинари и лекции за спорта във фитнес зали и училища. Работил е  общо 10 години като персонален фитнес инструктор (2002-2012 г.).

В края на 2009-та година се дипломира по специалност Право, като малко по-късно заема позицията "Експерт" в отдел "Международни организации и международно сътрудничество" към Министерство на труда и социалната политика. Понастоящем е юрисконсулт в кантората на ЧСИ 851, като е издържал изпит за правоспособност на помощник ЧСИ. От февруари 2014-та година се занимава с онлайн персонални фитнес програми и диети, и успешно подготвя състезатели по културизъм, мен физик и бикини фитнес. От началото на 2016-та година е отново автор и сътрудник в списание "Мускули и фитнес".

От 2005-та година притежава Удостоверение от БФКФ (Българска федерация по културизъм и фитнес), чрез което придобива право за извършването на тренировъчна и фитнес дейност на територията на Република България, което го прави напълно легитимен фитнес инструктор и онлайн треньор.

 реклама