БНП Париба Лични Финанси, България е ексклузивен партньор на BAUHAUS

Всеки месец клиентите ще могат да закупят на изплащане с JetCredit избрани стоки от рекламната брошура с 0% оскъпяване
по статията работи: Ралица Стоянова

Най-популярният кредит за покупка на стоки на изплащане у нас JetCredit е единственият потребителски заем, който се предлага в новооткрития хипермаркет на BAUHAUS в София, благодарение на ексклузивното партньорство с лидера на пазара на потребителско кредитиране в България БНП Париба Лични Финанси.

Немската компания BAUHAUS е един от лидерите в Европа на пазара на строителни материали и оборудване. Веригата има над 220 магазина в 16 държави. Първият център на "БАУХАУС България ЕООД Търговски център за Работилницата, Дома и Градината" КД беше отворен на 31 март 2012 г. в София. Той има търговска площ от 20 000 м2 и предлага над 120 000 стоки в 15 специализирани отдела за строителни материали, инструменти и машини, всичко за градината, осветление, бои, подови покрития, санитария, декорация и др. Клиентите могат да се възползват и от голямо разнообразие от допълнителни услуги като: отдаване на машини и ремаркета под наем, тониране на бои, разкрояване на дървен материал, доставка на стоките и покупка на изплащане.

Стоковите кредити JetCredit, предлагани от БНП Париба Лични Финанси, България в специализирания търговски център BAUHAUS са с размер между 150 лв. и 8 000 лв., а срокът им е от 3 до 48 месеца. Те се отпускат при изгодни условия и са с нулев финансов риск, тъй като са с фиксирани лихви и непроменящи се условия за целия период. Освен това, всеки месец клиентите ще имат възможността да закупят на изплащане с JetCredit избрани стоки от рекламната брошура на BAUHAUS с 0% оскъпяване.

Във връзка с ексклузивното партньорство изпълнителният директор на БНП Париба Лични Финанси, България Луик Льо Пишу заяви: "Нашата компания е безспорен лидер на пазара на потребителско кредитиране в България, а BAUHAUS е един от най-големите търговци на строителни материали и оборудване в Европа. Уверен съм, че партньорството между две водещи в своите сфери компании ще бъде от голяма полза за клиентите. Благодарение на предлагането на JetCredit в първия магазин на BAUHAUS у нас те ще могат да финансират своите покупки при прозрачни и непроменящи се условия. Така ние стимулираме потреблението в България, което ще бъде един от основните двигатели за възстановяването на икономиката.”

За БНП Париба Лични Финанси, България

Специализираната финансова институция БНП Париба Лични Финанси, България е безспорен лидер на пазара на потребителско кредитиране у нас. Компанията има близо 1 000 000 клиенти и е отпуснала кредити в размер над 1,2 милиарда лева. Разполага с най-голямата дистрибуционна мрежа в страната като предлага услугите си в над 3 600 обекта в това число и собствена клонова мрежа от над 110 офиса в цялата страна. БНП Париба Лични Финанси, България има екип от над 1 300 служители и повече от 1 500 сътрудници и представители на компанията. Компанията предлага най-голямото портфолио от специализирани потребителски кредити в страната с максимален размер 50 000 лв., а финансовите продукти JetCredit, JetCash, Кредит План и Програма Привилегия са част от него. Компанията е изградила стабилни партньорски отношения с над 2 600 фирми и подпомага растежа на техния бизнес.

За BNP Paribas Personal Finance

BNP Paribas Personal Finance e специализираното подразделение за потребителско и ипотечно кредитиране на най-голямата финансова група в еврозоната - BNP Paribas. Групата BNP Paribas развива дейност в 84 страни и има над 200 000 служители, от които 159 600 в Европа. Тя беше обявена за "Глобална банка на годината 2008” от сп. Banker и беше класирана сред 15 най-сигурни банки в света за 2010 г. от сп. Global Finance.

 

 реклама