Атос България внедри SAP ERP в "ИТА Инженеринг"

Внедряването на новата информационната платформа ще допринесе за по-добра реакция на бизнес промените
по статията работи: Данаил Казаков
Атос България внедри SAP ERP в "ИТА Инженеринг"

Аtos, един от водещите партньори на SAP AG, внедри SAP ERP информационна система в "ИТА Инженеринг" ООД. За да оптимизира своите бизнес процеси и да контролира разходите, "ИТА Инженеринг" ООД заложи на доказано ефективния софтуер на немската компания и високия професионализъм на консултантския екип на Atos.

Внедряването на новата информационната платформа ще допринесе за по-добра реакция на бизнес промените и подпомагане при вземането на управленски решения, ефективно планиране и изпълнение на проектите, проследяване и оценяване на постигнатите резултати, измерване и контролиране на бизнес процесите, устойчиво намаление на разходите и подобряване на услугите към клиентите на "ИТА Инженеринг" ООД.

"Атос Ай Ти Солюшънс енд Сървисис" ЕООД бяха избрани за консултант по проект "Консултации по разработване и внедряване на Система за управление на ресурсите в предприятието - ERP система" след проведен конкурс. Подходът им на работа впечатли още от самото начало със своята задълбоченост, ангажираност и проява на персонално отношение. Всички дейности бяха изпълнени в тясно сътрудничество, което предостави възможност за трансфер на знания и добри практики към нашия екип. Считаме, че работата, извършена от Атос Ай Ти Солюшънс енд Сървисис ЕООД бе особено полезна за екипа ни, препоръките им допринесоха не само за успешното приключване на проекта, но и за бъдещи подобрения, както във функционалностите на системата, така и в бизнес процесите на компанията." – уточниха от "ИТА Инженеринг" ООД.

"Новата система ще ускори приспособяването на "ИТА Инженеринг" ООД към промените и ще подпомогне взимането на ключови бизнес решения. Всичко това е възможно, благодарение на възможността за поглед върху всички бизнес процеси. Друго предимство – важно за компанията, е устойчивото намаление на разходите във всички области на работа, както гарантирано по-доброто обслужване на клиенти" – сподели Румяна Тренчева, SAP България.

"Новият софтуер позволява планирането и контрола на ресурсите при изпълнение на системно-интеграционни проекти, както и оценка на рентабилността на портфолиото от проекти. Тя гарантира по-висока увереност на мениджмънта на компанията чрез предоставяне на точна и навременна информация – обясни Павлета Тодорова от Атос.

За ИТА

"ИТА Инженеринг" ООД е част от ИТА Груп България. Компанията е една от водещите фирми в областта на инженеринга и системната интеграция. "ИТА Инженеринг" ООД се отличава с високо качество, прецизност и кратки срокове на изпълнение на предлаганите услуги. До момента "ИТА Инженеринг" ООД е реализирала над 500 проекта. Задълбоченият анализ на клиентските изисквания позволява на компанията да идентифицира индивидуалните потребности и очаквания на всеки клиент, и да предложи прецизно адаптирани решения, като предвиди посоката на технологичната еволюция.

За Atos

Atos е международна компания за ИТ услуги с годишни приходи през 2012г. от 8.8 милиарда евро и 76 400 служители в 52 държави.

На своите клиенти по целия свят Atos доставя високотехнологични транзакционни услуги, консултиране, системна интеграция и управлявани услуги. Фокусът на компанията е върху бизнес технологиите, които са двигател на прогреса и помагат на организациите да създадат компании на бъдещето. Atos е включен в Paris Eurolist Market. Atos оперира под следните търговски марки: Atos, Atos Consulting, Atos Worldline и Atos WorldGrid.

За SAP България

Българският филиал на световния софтуерен лидер SAP AG присъства на българския пазар вече повече от 15 години. През декември 1999г., SAP AG регистрира дъщерното си дружество SAP България ЕООД, а през 2002г. инвестира в развоен център – SAP Labs България. Днес, над 560 разработчици и професионалисти работят по последните облачни технологии, предлагани от SAP.

На българския пазар SAP предлага цялото си портфолио от продукти в 5 иновационни направления: Applications, Analytics, Mobility, Database&Technology и Cloud, както и силен фокус върху създаването на солидна екосистема от партньори чрез програмата SAP PartnerEdge.

SAP България ЕООД притежава изключителните права да продава в България лицензи за продуктите на SAP. Фирмата притежава правото да локализира продуктите на SAP за България, да предоставя локална поддръжка и да поддържа системите на българските клиенти.

 реклама