Анна Дело Русо e дизайнер на колекция аксесоари за H&M

Колекцията ще се предлага от 4 октомври 2012 г.
по статията работи: Петя Бързилска
Анна Дело Русо e дизайнер на колекция аксесоари за H&M
Снимка: H&M

H&M с гордост съобщава за специалното сътрудничество с модната икона и легендарен моден директор Анна Дело Русо. Тя е идол на блогосферата, а колоритните й тоалети постоянно привличат вниманието на модните фотографи и се разпространяват в световната мрежа. Създавайки специална дизайнерска колекция от аксесоари за H&M, Анна Дело Русо доказва уникалното си усещане за стил. Всеки артикул е невероятно ефектен, изискан, игрив и изразява вкуса на Дело Русо към декоративните елементи. Колекцията ще се предлага от 4 октомври 2012 г., когато е и кулминацията на световните седмици на модата, в около 140 магазина на H&M в цял свят, както и онлайн. Тя включва бижута, слънчеви очила, обувки, чанти и куфари и дава възможност на клиентите на H&M да постигнат уникален стил на достъпни цени.

"Въодушевена съм от сътрудничеството ни. За първи път H&M прибягва до услугите на моден директор за дизайнерска колекция. Това е знак за голям напредък в света на модата и аз се чувствам развълнувана и поласкана, че съм избрана да положа началото на подобна инициатива. Исках да създам изискани и уникални аксесоари, които трудно се намират. Като стилист знам, че изборът на правилните аксесоари е изключително важен. Tе придават индивидуалност на всеки тоалет. С аксесоарите всеки може да се забавлява и да превърне обикновения ден във фантастично изживяване на модния подиум", споделя Анна Дело Русо.

"Бе много вълнуващо да поканим Анна Дело Русо за този проект. Това е нещо напълно различно от досегашните ни дейности. Анна е истинска модна икона и притежава фантастичен усет и изискан вкус. Тя създаде екстравагантна продуктова гама от аксесоари, които ще развълнуват клиентите на H&M и всички любители на модата. Колекцията е въплъщение на крайностите, разкоша, фантазията и красотата”, казва Margareta van den Bosch, творчески консултант на H&M.

Анна Дело Русо е един от основните фактори в съвременната мода и неслучайно известният фотограф Хелмут Нютън я описва като "моден маниак". Благодарение на иновативната й работа във "Vogue Italia", където заема поста редактор "Мода" в продължение на над дванадесет години и работи с фотографи като Хелмут Нютън, Мишел Комте, Уолтър Чин, а по-късно и като главен редактор на "L’Uomo Vogue", тя добива уникален усет и определя начина, по който се отнасяме към съвременната мода. В момента Дело Русо заема поста директор "Мода" и творчески консултант във "Vogue Japan". Тя е любимка на модните блогъри, като винаги успява да ги очарова с екстравагантни тоалети и постоянна смяна на дрехи по време на световните седмици на модата.

 реклама