Анимационният герой Ben Ten раздава награди преди първият учебен ден

VIVA Bipper и Cartoon Network организират детски празник в The Mall
по статията работи: Петър Чернев
Анимационният герой Ben Ten раздава награди преди първият учебен ден
Снимка: Булфото

Анимационният герой Ben Ten ще раздава награди през уикенда преди първият учебен ден. На 15 и 16 септември в столичния The Mall на бул. Цариградско шосе, пред магазина на VIVACOM, децата ще се превъплъщават в любимите си герои от Cartoon Network, а родителите им ще имат възможност да тестват как работят специалните мобилни услуги VIVA Bipper, с помощта на които те могат да знаят къде са децата им по всяко време и да контролират разходите им за телефон. Ако активират някоя от функционалностите на услугата в рамките на месец септември в магазина на оператора в The Mall, те ще получат и подарък раница.

По време на детския празник малките палавници ще се забавляват с интерактивната Ben 10 Omniverse и ще участват в забавни игри и викторини с атрактивни награди. Всяко дете ще може да си направи снимка  с едно от извънземните от анимационната поредица и да я получи на момента в комплект с оригинална фото рамка.

Специалната мобилна услуга VIVA Bipper може да се добавя към всеки съществуващ тарифен план на VIVACOM. Така родителите могат да персонализират мобилния план на малкия си син или дъщеря според нуждите и финансовите си възможности. Добавките покриват трите основни функционалности на VIVA Bipper – "Паник номер", "Контрол и оптимизация на разходите" и "Локализация" и са на цени между 2,90 лв. и 4,90 лв. на месец. И трите допълнителни пакета могат да се комбинират помежду си.

 реклама