Алтернативен ден на влюбените от Toshiba

За всички онези, които са отегчени от традиционните начин на празнуване, включващи романтична вечеря за двама на свещи и протяжното звучене на "All you need is love", Toshiba е подготвила специални предложения.
по статията работи: Данаил Казаков
Алтернативен ден на влюбените от Toshiba

Свети Валентин ще ни връхлети след броени часове, а вие все още нямате идея как да прекарате този специален ден, без да бъдете вплетени в истерията на червените сърца, сладникавите романтични филми и музикални балади, които ви карат да побегнете с писъци? Тогава алтернативният ден на влюбените от Toshiba е точно за вас!

Предлагаме ви един интересен начин да отбележите този специален ден с любим човек. 14-ти февруари е денят на романтичните комедии и просълзяващите драми. Подобен резултат от друга страна може да бъде постигнат също толкова успешно и ако гледате трилъри и филми на ужасите, които ще накарат вашата нежна половинка да се сгуши в ръцете ви. Също така, можете да постигнете приятно отпускаща обстановка, гледайки фантастика или фентъзи филм с много специални ефекти. Което и да изберете, нека да бъде перфектното зрително изживяване с звук и картина, които да ви позволят да бъдете изцяло погълнати от случващото се. Този ефект без съмнение може да бъде постигнат със серията телевизори L7 на Toshiba. Full HD резолюция от 1080 пиксела, edge LED подсветка и AMR200 технология за обработване на изображението ще ви гарантира истински живи, наситени и изчистени образи и всичко, което вие трябва да направите, е да се насладите на момента с вашата половинка.

А какво ще кажете за пътуване и един романтичен уикенд, посветен на Свети Валентин? Когато сте на път, имате нужда от компактно, но ефективно устройство, което да направи пътуването още по-забавно, приятно и пълноценно. 8-инчовият таблет Toshiba Encore предлага всички предимства на Windows 8.1, ярък и чист HFFS AutoBrite дисплей с широк зрителен ъгъл. Той ще ви зарадва с изключително качество на изображението и е най-доброто решение за гледане на филми по време на вашите пътешествия. Мултитъч технологията ще ви позволи да се насладите на безкрайно интерактивно забавление навсякъде и по всяко време. Encore също така може да бъде използван и като самостоятелно устройство за Xbox игри, мултимедиен плейър или електронен четец на книги. Благодарение на своята 2-мегапикселова предна камера и Skype апликация двойките могат да са винаги във връзка със своите семейства о приятели, споделяйки хубавите моменти от своето пътуване. Задната 8-мегапикселова камера и технологията Dolby ® Digital Stereo Plus ви предлагат чудесно решение за заснемане на видео и снимки с високо качество от вашето романтично пътешествие.

За повечето хора Свети Валентин е синоним на романтични балади и любовни изпълнения. Toshiba ви предлага една съвременна алтернативна музикална нощ за двама с мощния Qosmio X70-A. Както професионалните музиканти, така и певците-аматьори могат да инсталират караоке приложение и да впечатлят своята половинка, изпълнявайки рок парчета като "Use somebody" на Kings of Leon или "Play with Fire" на Rolling Stones. И всичко това ще звучи страхотно, защото Qosmio X70-A е оборудван с премиум говорители от Harman Kardon ® с функции за управление на баса Slip Stream и DTS® Studio Sound ™ и музикална мощност от 20 W. Чудесният дълбок саунд ще ви потопи в света на музикалните експерименти и ще превърне този алтернативен Свети Валентин в един незабравим ден на влюбените.

 

За Toshiba

Toshiba е водещ световен производител на технологии от различно естество, доставчик на решения и търговец на усъвършенствани електронни устройства и електрически продукти и системи.

Toshiba Group внася иновация и въображение в широк кръг бизнес направления: дигитални продукти, включително LCD телевизори, ноутбук компютри, ритейл решения и многофункционални печатащи устройства; електронни устройства, включително полупроводници, продукти за съхранение и материали; индустриални системи и системи от обществената инфраструктура, включително системи за производство на енергия, интелигентни обществени решения, медицински системи, ескалатори и асансьори, както и домакински електроуреди.

Toshiba е основана през 1875 г. и днес обединява глобална мрежа от над 590 консолидирани компании с 206 000 служители по цял свят с годишни продажби от над 5,8 трилиона японски йени (61 милиарда щатски долара). За повече информация посетете уебсайта на Toshiba: www.toshiba.co.jp/index.htm.

Toshiba Europe GmbH с централен офис в Нойс, Германия е изцяло подразделение на Toshiba Corporation, Токио.

 реклама