Алое Ко анонсира нова CRM система, достъпна през най-популярните мобилни платформи

Софтуерът ще бъде част от версия 3.0 на системата за управление на бизнеса EnterpriseOne 3.0
по статията работи: Нели Минчева
Алое Ко анонсира нова CRM система, достъпна през най-популярните мобилни платформи
Снимка: Алое Ко

Българската софтуерна компания Алое Ко анонсира новата версия на своята CRM система (Customer Relationships Management – система за управление на взаимоотношенията с клиентите). Пощата, календарът и задачите в нея ще бъдат интегрирани с Microsoft Exchange Server* и Kerio Mail Server*, както и с най-популярните мобилни операционни системи – iOS*, Android* и Windows Phone*.

Това ще позволи на служителите да виждат цялата важна за работата си информация през различни мобилни приложения за управление на задачите и пощата, както и да извършват или да виждат промени в реално време. Новата версия на CRM решението ще се предлага като част от версия 3.0 на системата за управление на бизнеса EnterpriseOne, разработена от Алое Ко, както и отделно от нея. Очаква се тя да бъде на пазара през май 2012 година.

"Смартфоните и таблетите промениха света на бизнеса през последните години и днес пускането на едно корпоративно софтуерно решение, интегрирано с Android и iOS, вече не е екзотика, а стандарт. Желанието на нашия екип беше в новата версия 3.0 на EnterpriseOne да използваме максимално възможностите на тези мобилни платформи. Тя дава на ръководителите една централизирана конзола за управление, която им позволява чрез съществуващите на телефоните на служителите мобилни приложения, да виждат и управляват в реално време своите човешки ресурси, да променят задачи или да добавят екипи с просто прехвърляне с мишката и много други функционалности. И всички тези промени се отразяват в стандартните приложения, използвани от служителите, без значение какво е тяхното мобилно устройство или операционна система", заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

Интеграцията включва възможности за асоцииране на всяка поща, задача или среща с определен контрагент и включване в досието му, съобразявайки се с неговите права за достъп, както и за двупосочно синхронизиране на бележките и статуси на задачите. Освен това в новата версия ще има и опция за прехвърляне на задачи между отговорници със синхронизиране в реално време на календарите им.

Повече за Алое Ко

Алое Ко е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19 годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите хранително – вкусова промишленост, текстил, печатарска индустрия, хардуерна индустрия, строителство и строителни материали, търговия, недвижими имоти, застраховане, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В Алое Ко работят 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

*Microsoft Exchange Server, Kerio Mail Server, iOS, Android и Windows Phone са запазени марки на съответните уважавани компании.

 реклама