Автомобилите Great Wall с уникална ТВ реклама в родния ефир

За първи път в България се снима реклама на автомобили за пазара у нас
по статията работи: Нели Минчева
Автомобилите Great Wall с уникална ТВ реклама в родния ефир
Снимка: Литекс Моторс

Литекс Моторс започна излъчването на уникални телевизионни рекламни клипове на автомобилите Great Wall в електронния ефир в страната. Продукцията на видеата е изцяло българска, което е прецедент, тъй като това е първата ТВ реклама на автомобили, която се снима у нас и е предназначена за родния пазар.

Рекламите на автомобилите, които ще се произвеждат у нас се отличават със своята последователност и интерактивност посредством специалното участие на едни от водещите популярни български актьори. Клиповете на Great Wall са с изчистена концепция, но за сметка но това с акцент върху основните предимства и дизайн на моделите.

ТВ клиповете може да проследите в родния телевизионен ефир, както и на Интернет-страницата greatwall.bg, раздел Модели/Видео.

За Литекс Моторс:

Българската мечта за родно производство на автомобили става реалност. Съвсем скоро, българската компания Литекс Моторс, съвместно с международния си партньор GWM, ще стартира производство на автомобили Great Wall до гр. Ловеч.

През есента на 2009 г. Литекс Моторс и най-големият частен китайски автомобилостроител GWM подписват договор за сътрудничество. На база на този договор Литекс Моторс стартира изграждане на завод за производство на автомобили Great Wall с площ от близо 500 декара. Строежът на завода на компанията е в напреднал стадий и се очаква 1-ви етап на фабриката да бъде напълно завършен и да започне производство до края на 2011 г.

Капацитетът на завода ще бъде 50 000 автомобила годишно при две работни смени. Очаква се инвестицията да разкрие близо 2 000 работни места. Автомобилите, които ще произвежда Литекс Моторс са предназначени за европейските пазари и отговарят на всички стандарти и изисквания на законодателството на Европейската общност.

До 2016 година, GWM са предвидили разработването и пускането на пазара в Европа на разнообразна моделна гама, чиято основна задача е да предложи на клиентите най-доброто съотношение цена-продукт, следвайки най-новите тенденции в световното автомобилостроене. Компанията е единственият китайски производител на автомобили, който понастоящем присъства на европейския пазар и има съответното типово одобрение на продуктите си, съобразно изискванията на Европейската общност.

 реклама